Září 3, 201311 r Pridavam sa k chalanom, taktiez mam zaujem o ddot Tak dufam ze sa nejaka dobra dusa najde tato tema sa ozivi a hlavne v praxi aj prejavi Na maxaci uz nejaky ten cas ficim ale s touto krabickou by to uz bola ina liga :-p
Září 4, 201311 r Dobrý den, da se nejak poznat jakou mam jednotku jestli 3G nebo obyč. Mám octavu 1 2002 Business s D-Dot, chtěl bych parkovací asistent tak aby mi to ukazovalo na D-Dotu. Nevite kde se dahi sehnat. Děkuji
Září 4, 201311 r budeš mat asik 3G bo jaj mam tiež octaviu Business 2002 s maxikom a D-DOT už sa nedá zohnat vyrobca stým už asik skončil , je to škoda , kedže som mal aj ja o to ZAUJEM
Říjen 27, 201311 r Podařilo se mi sehnat jeden starší D-DOT a po půl roce cca konečně namontováno a sprovozněno. Snad jich bude starších na prodej více
Prosinec 8, 201311 r Mam 1 ks D-Dot s park.asistentom. Nebol vobec namontovaný vhladom na havariu a nasledny predaj auta. Ozvite sa, pokial niekto ma zaujem. Upresnenie : Podrobnejsie info - vid strana 1. Je to verzia pre K-Line na octaviu 1,9 TDI, 2,5 TDI pre vsetkych, ktori sa pytaju na typ a pod. Upraveno Prosinec 9, 201311 r od pietro
Prosinec 21, 201311 r nemate niekto firmware 1.33 pre CAN verziu? poslete mi pls na mcsolle@gmail.com diky
Březen 23, 201510 r keby nahodou niekto potreboval firmwair http://uloz.to/xETH1CEA/d-dot-firmware-1-49-rar
Duben 15, 201510 r Díky. Zajímavý je, že FW nahrát jde normálně ale stažení nebo náhrání konfigurace skončí chybou. Musel jsem editovat přes páčkou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.