m88 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ahoj, jedeno z čidel park. asistenta mi jednoduše zapadlo za zadní nárazník. Našel by se někdo kdo by mi jednoduše řekl: Kam mám šáhnout, abych se s tim zbytečně dlouho netrápil. Dneska jsem na to koukal, zřejmě se odšroubuje dolní plastový kryt a pak se tam šáhne, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ahoj, jedeno z čidel park. asistenta mi jednoduše zapadlo za zadní nárazník. Našel by se někdo kdo by mi jednoduše řekl: Kam mám šáhnout, abych se s tim zbytečně dlouho netrápil. Dneska jsem na to koukal, zřejmě se odšroubuje dolní plastový kryt a pak se tam šáhne, že? Přístup tam moc není. Čidlo tam je přilepené takovou oboustrannou páskou. Drží docela dost a když se odlepí tak většinou zůstane část pásky na nárazníku a část na čidlu. Když to budeš chtít pořádně očistit a znovu nalepit tak budeš muset sundat celý nárazník. Jinak když odmontuješ ten kryt tak tam možná dosáhneš, ale bude to práce na prd. Oboustrannou pásku ve Škodovce neseženeš. Já na to použil pásku Patex PowerFix. Drží dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Hlavně ten spodní černý kryt neodřroubuješ..drží v nárazníku na takových zobáčcích a sundat jej pořádně ani nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m88 Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Hm, no to je teda radost, takze hvezdicovym sroubovakem odsroubovat celej naraznik, sundat a nalepit tam ten senzor jo? Ach jo , Jinak co ja jsem koukal tak ten plast tam drzi taky na tech sroubkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 To drží dole, to je to nejmenší. Na horním okraji je po celé délce do názazníku usazen na takové zámečky. Jinak kromě těch malých čroubů, co vidíš, máš další pod krytkou pod světly, velké šrouby jsou pak ještě po dvou pod zadním tapecem v kufru po stranách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m88 Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 jo diky moc... dneska jsem na sidlisti a tady toho moc asi neudelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 tak to stopro ne..chce to dělat určitě v garáži..taky je třeba mít připravenou alespoň nějakou měkkou podložku (deku), kam ten nárazník položíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m88 Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) No zitra zajedu do baraku kde mame garaz, jinak nejaky problemy se zpetnym napasovanim narazniku muzou vyvstat? Editováno: 16. Listopad 2008, autor: m88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.