Přejít na obsah

Zajištění Subwooferu proti pohybu


carrot

Doporučené příspěvky

Jak řešíte zajištění Subwooferu v boxu (umístění v kufru za sedačkami) proti pohybu? Hledal jsem všude možně a prohlížel nespočet fotek, ale buď to bylo řešeno různými nepěknými popruhy nebo to z tech fotek nebylo poznat. Určitě je to banalita pro zkušené jasná věc, ale mě to vrtá hlavou a nemohu na nic rozumného a snadno realizovatelného přijít. Díky za rady a fotky vašich realizací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, díky za zajímavej tip. On je již SW BOX pokrytej kobercem, tudíž by možná stačilo přilepit jen suchej zip na podlahu kufru (nevím zda tam nechat tu ochranou gumu nebo ji vyhodit a dát to rovnou na koberec) ten koberec na BOXU by se k němu už chytil. To by mohlo bejt zajímavý řešení pro snadnou demontáž v případě převážení něčeho vetšího v kufru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som si skusal plny plyn a zatacky na doraz a bedna sa mi ani nepohla. Takze to zatial moc uchycovat nechcem. Ale mam strach aby nas to v aute v pripade buračky nepozabijalo, no v tom pripade tam suchy zips nestaci. Takze to asi utiahnem niakym stahovakom o tie oka co su na bokoch v kufri

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...