Přejít na obsah

Pojistka - praska


mpavlik

Doporučené příspěvky

Ahoj, potrebovak bych rychlou radu. Co vse je pripojeno za pojistkou (takova ta mala) na podsviceni SPZ. Zatim jsem prisel na to, ze podsviceni pristrojovky a osvetleni SPZ.... Kdyz zapnu obrysovky, rozsviti se podsviceni, SPZ a po cca 5 sec. to zhasne. A praskne ta 5A pojistka... Zacalo mi to delat po vysunuti zasuvky pro prives z "parkovaci" polohy. Bohuzel jsem nemel rano cas odpojit tu svorkovnici privesu abych mohl otestovat jestli to dela i nadale a hlavne jsem vycerpal zasobu 5A pojistek.

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to je teda rada :), my co mame elektro vzdelani vime, ze kdyz praskne pojistka, tak obvykle neni neco v poradku :) a tak bych rad prisel na to co to je

Správně silnější pojistku ani náhodou. Ale sám sis vlastně odpověděl . Budeš mít zřejmě problém někde v kabeláži u zásuvky přívěsu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak na tu pojistku je krome podsviceni SPZ jeste podsviceni budiku, podsviceni vsech vypinacu a tlacitek, svetlo v popelniku a podsviceni zapalovace. Do kabelaze zasuvky privesu to vubec nevede - mam 7-mi polovou. Drat pro osvetleni SPZ vubec nevede do zadnich svetel, odboci ve svorkovnici u C sloupku (kombi) a vede do patych dveri. Pripojil jsem misto pojistky ampermetr a zapnul podsviceni - ukazuje to cca 2A, coz mi prijde vzhledem k vyse uvdenym spotrebicum celkem optimalni hodnota na 5A pojistku. Takze nakonec vlastne nevim com to bylo, pouze od te doby nesviti podsviceni zapalovace, tak je mozne ze to zpusobil prave on.

Jeste me napadlo, jestli to nedela rele denniho sviceni, ale ani tam jsem na nic neprisel... takze to skutecne vypada na podsviceni toto zapalovace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...