Přejít na obsah

nesvieti spiatočné svetlo

andrej84

Doporučené příspěvky

Ahojte. Mam Fabiu 1,2 rok vyroby 2004. Pri zaradeni spiatočky sa mi nie vždy rozsvieti spiatočne svetlo. Chyba nie je v ziarovke. Asi v nejakom spinaci. Poradi mi niekto co urobit? A aky je postup (navod) na svojpomocnu opravu (hlavne aky typ spinaca a kde vobec tento spinac sa nachadza)? Dikes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

andrej84 napsal:
Ahojte. Mam Fabiu 1,2 rok vyroby 2004. Pri zaradeni spiatočky sa mi nie vždy rozsvieti spiatočne svetlo. Chyba nie je v ziarovke. Asi v nejakom spinaci. Poradi mi niekto co urobit? A aky je postup (navod) na svojpomocnu opravu (hlavne aky typ spinaca a kde vobec tento spinac sa nachadza)? Dikes

áno, je na prevodovke, prístupný je spredu spopod nárazníka, ale neviem, či si ho sám vymeníš. Je viacero typov spínačov a tuším nemá klasické tesnenie, ale tmelí sa. Mne to v servise vymenili tuším za 500 Sk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 16 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...