Přejít na obsah

Nemci a chamrad z vychodu


Sranki

Doporučené příspěvky

Mam len ja taky blby pocit, ze sme pre nich len chamrad s ktorou su prinuteny spolupracovat ich nadriadenymi alebo mate aj vy zle skusenosti?

Momentalne pracujem v Stuttgarte na projekte noveho Cayenna pre jednu dodavatelsku firmu, ale mam pocit, ze nas tam len trpia, pretoze to tak chceli ty hore. Pritom z nemcami, ktory su dizlokovany dlhodobejsie na Slovensku som nikdy problem nemal, skor naopak, su lepsi sefovia ako zebrajuci slovak hrajuci sa na experta.

Tak sa podelte o skusenosti, ak vam nebude sef pozerat cez plece. lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo jsem pro ne nic :) hlavne se mi libi jejich deleni cesko - bananenrepublik, ale slovensko uz je pro ne rovnou orient :)

Kazdopadne ja problemy nepocituji funguji uz nejaky patek v Hamburgu v pristavu, takze prichazim do styku prakticky s nemci ze vsech spolkovych zemi, a hlavni pro ne je jak se adaptujes jejich prostredi, pokud umis dobre jazyk a jaky jsi pracant. Pokud clovek u nich si bude porad drzet nase zvyky a to ja sem Cech kdo je vic tak pak je pravda ze muzou byt problemy.

Kazdopadne pro me jsou mnohem stravitelnejsi nez nabubrelí frantici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P2M : Jo Jo ale zase zalezi fakt je to clovek a jak se chova :)to je podle me alfa a omega vseho. Z dob studii jsem mel hodne kolegu z Ukrajiny. Ruska, Kazachstanu a nebo Moldavie - tidle kluci byli 10x chytrejsi nez ty nejvetsi bedny na skole a stejne chudaci byli hozeni do stejneho pytle z ukrasema ze stavby jelikoz vidlakum z velkych nadnarodnich firem se nelibilo uz jen jejich prizvuk :(

Ono ale hold todle skatulkovani vychazi z toho ze kdyz se neco nekde posere tak se to hned troubi na vsechny strany ale kdyz se neco povede a je neco ok tak nikdo moc todle neventiluje a tadle nerovnovaha pak dava prostor ke vzniku takovych kecu jako cech vidlak, nemec neurvalec, ukros mafian :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na druhu stranu rozum je na svete podeleny najspravodlivejsie,. kazdy si mysli, ze ho ma dost. :smich:

Ja som robil s nemcami sice na SK, ale to nei ej podstatne, neboli problemy (ale to boli byvali zapadonemci). Vychodni su stale "nakazeni" socializmom.

Dokonca sa mi robilo dobre aj s amikmi a to mnohi na nich nadavaju aj v zapadnej europe. Slova jedneho belgicana - "Be aware of the americans, they have no culture!".

Nemci a amici su ale super na rozdiel od frantikov, ked vidia, ze vies, mas moznost postupu. U fr mozes robit co chces, "ved to robis pre firmu"... Druha strana je, ze su taki socialisticki, takze si ludi skor podrzia aj ked sa nieco stane.

Kazdy ma nieco dobre a nieco zle, treba si najst ten spravny sposob pristupu a da sa. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že neznáte Němce a jejich nacionalismus...a na co jsou teda fest citliví je vše kolem 2 světové války...Jinak pokud myslíte, že neznám dějiny....tak věřte tomu, že skvrna na národu je skvrna na národu a oni to tak cítí a pokud někdo pochybuje o mé inteligenci, tak mi může dát zase napomenutí a to bude svědčit o jeho vyrovnanosti a tak mě napadá může pak takový člověk vůbec použít slovo inteligence.... No klepat na hlavu umí každej, ale chtěl bych Vás vidět až zruší Benešovi dekrety a Sudeťáci zase zaberou pohraničí...to budete čučet. No a pak budem točit filmy typu co kdyby jsme se bránily v roce 1939 atd...Jinak mi máme španělskou vesnici a němci mají českou vesnici...snad to všem docvakne....tak ťuky, ťuk :blbec:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...