TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) rozměr 205/55/17. Respektive já se v tom moc nevyznám, tak nevím co všechno by šlo na ty disky nahodit. Mám 17ky a ty původní Pirelky 6000 byly 205/55/17 a po dvou sezónách jsou total kaput, tak zvažuju co tam dát na příští sezónu. Pirelky už ale nechci po zkušenosti s těma prvníma. Byly hlučné jak kráva. V servisu mi docela doporučoval Barumky, že jsou dobré a že si je dost lidí chválí. Takže jaké gumy(včetně konkrétního modelu) a jaké rozměry můžu použít? Předem díky Editováno: 30. Listopad 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 clovece,delas to schvalne nebo ne ?a nebo ti to fakt tak pomalu pali? mam pocit ze jsi to byl prave ty kdo si na nejaky pravidla stezoval / na ty nebo tam ty ? / a proto das svoje dalsi nesmyslny tema tam kde nema co delat a fakt mi nerikej ze na to tady cekas odpoved ........... ale jsi tu novej, proto s tebou tady maji vsichni strpeni a soustrast a tak ja bez nejake funkce jako je admin nebo moderator ti napisu ze mas hledat ,divat se jinam nez na svoje temata a kdyz nejaky napises tak jen tam kam patri preji slunce v dusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) no a kam to teda mám dát? a nevím kde jsi přišel na to, že je to zbytečné téma? Editováno: 30. Listopad 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 to si delas srandu??? neni tedy tema podvozek....nebo tak nejak a tam moooooooc stranek o nejakych letnich i zimnich pneu necti si jen ty tvoje temata ............. je tady toho mooooooooooooooooooooooooocccccccccccccccccccc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 tak jsem dal hledat a přesně dle očekávání jsem nenašel téma, které by pokrylo to, co mně zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 asi budes mit pravdu, nebude cely tema o rozměru 205/55/17 , a mas pravdu v tom ze kazdej rozmer byl mel mit svoje tema a svoje povidani a testy na aspon 10 stranek aby to za neco stalo a melo by to byt udavano pro hledani ve verzi s mezerou i bez ni aby to fakt nasel kazdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 zatím jen kecáš místo relevantní odpovědi. A ještě dodám, že v OI i OII to není proto, že to není na Škodovku. Tak to vypadá, že těch zmíněných 10 stránek jsi se rozhodl napsat ty sám osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 prosím pročistit od zbytečné diskuse mimo téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 No Vaše diskuze mě přivedla k zajímavý myšlence - co skutečně udělat téma kde budou moct návštěvníci fóra si vyměňovat zkušenosti s gumama. Když se podívám na testy gum tak ty samý jen v jiným rozměru dopadají jinak. Fabiáci nelezou do Octávek a obráceně a člověk občas shání do rodiny i jiný rozměr. Takže by se to možná mohlo hodit. Jinak Tome Barumky zavrhni, chvíli jsem je měl v 17", sice ten starší typ, ale děs. A vzhledem k tomu, že je máš na služební a nejspíš je neplatíš a km nalítáš dost tak osobně bych doporučoval Continental Sport contact 2či 3 nebo Bridgestone ER300. S oběma spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 hele... ten rozměr je krapet divnej.... spíš bych to viděl na 205/50 R17 nebo 225/45 R17 .... ale 205/55 R17... takový gumy nejsou na Oktuli rozhodně schválený, protože jsou moc velký! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 vorlajz:....jenže tady jde o pneu na Forda Mondeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 hele... ten rozměr je krapet divnej.... spíš bych to viděl na 205/50 R17 nebo 225/45 R17 .... ale 205/55 R17... takový gumy nejsou na Oktuli rozhodně schválený, protože jsou moc velký! taky když si to přečteš tak to nemá na Octu. Ale zrovna ty bys mu poradit mohl protože mám pocit,že to samý má Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 rozměr 205/55/17. Respektive já se v tom moc nevyznám, tak nevím co všechno by šlo na ty disky nahodit. Mám 17ky a ty původní Pirelky 6000 byly 205/55/17 a po dvou sezónách jsou total kaput, tak zvažuju co tam dát na příští sezónu. Pirelky už ale nechci po zkušenosti s těma prvníma. Byly hlučné jak kráva. V servisu mi docela doporučoval Barumky, že jsou dobré a že si je dost lidí chválí.Takže jaké gumy(včetně konkrétního modelu) a jaké rozměry můžu použít? Předem díky vorlajz:....jenže tady jde o pneu na Forda Mondeo já se tedy omlouvám, ale já to v tom prvním příspěvku nevidím!!! ale jestli k tomu můžu něco říct, tak bych bral Dunlopy Sport SP 01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 taky když si to přečteš tak to nemá na Octu. Ale zrovna ty bys mu poradit mohl protože mám pocit,že to samý má Scout kde to je napsaný, že to je na Forda??? jinak na Scouta tento rozměr není homologován! dotazoval jsem se na ŠA lince... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) kde to je napsaný, že to je na Forda??? jinak na Scouta tento rozměr není homologován! dotazoval jsem se na ŠA lince... v sedmým postu od vrchu píše, že to není na škodu. Nj, máš pravdu, Scout má 225/55 nebo 50, že? Editováno: 30. Listopad 2008, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 četl jsem jenom první příspěvek ! a Scout ma 225/50 R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 hele... ten rozměr je krapet divnej.... spíš bych to viděl na 205/50 R17 nebo 225/45 R17 .... ale 205/55 R17... takový gumy nejsou na Oktuli rozhodně schválený, protože jsou moc velký! je fakt, že si nejsem 100% jistý, protože to mám uloženo v servisu, ale tak na 99,9% ano. Ten rozměr 55 nebo nějakej jinej, je to zaměnitelné? Určitě musím mít 17ky, protože mám takový disky. 205 bych měl taky asi dodržet, ale jestli musí být 55 nebo jinej rozměr, tak to tedy nevím. Jestli bych ten rozměr měnil, tak určitě asi ne za menší, nerad bych z toho měl kostitřas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 tak já jsem tenhle příspěvek psal v domnění, že je to na Oktu... každopádně jestli je to na Mondeo, tak těch 205 minimálně... a povolený rozměr kol máš napsaný v TP... takže je i dost možný, že tam bdueš mít profil těch 55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Já jsem zvažoval Continental nebo právě ten Dunlop. S kolegou jsme se bavili o Michelinkách, ale ty prej měl a nebyl s nima spokojenej, že byly taky hlučné, tak jsem je zavrhnul. Ty Pirelky byly děs, byly tam od novoty. Kolega na ně taky nadává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 no nevím... já mám na léto Dunlopy a byl jsem s nima moc spokojenej... absolutně tichý a držej jak přibitý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 tak já jsem tenhle příspěvek psal v domnění, že je to na Oktu... každopádně jestli je to na Mondeo, tak těch 205 minimálně... a povolený rozměr kol máš napsaný v TP... takže je i dost možný, že tam bdueš mít profil těch 55 zimáky jsem pořídil Michelin Alpin myslím 195 16tky a ty jsou myslím i s větším profilem. Ale to jsem kupoval u Forda jako komplet sadu s diskama a poklicema, tak jsem to neřešil. Micheliny mi přišly na zimu OK, tak jsem to nijak za těch 22tis neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 no nevím... já mám na léto Dunlopy a byl jsem s nima moc spokojenej... absolutně tichý a držej jak přibitý! a vydržej? Na těch Pirelkách jsem najel tak 60-70tis odhadem, nevím přesně kolik jsem najel na zimákách, celkem mám najeto 88tis a z toho jednu zimu jsem jel zimáky a dvě letní sezóny. Obecně bych očekával slušnou životnost, nehlučnost a aby to sedělo, protože občas jedu dost ostře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 aha, takže Dunlop v tom rozměru asi neexistuje. Continental jsem našel tento: Continental TS810 S XL N1 FR a Continental TS810 S XL NO FR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Bridgestome jen toto: Bridgestone LM-25 To mám nějakej divnej rozměr, moc toho k výběru není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 no podle mě ty TS810 jsou ale zimní pneu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.