Přejít na obsah

Strhnuti zadniho napisu "FABIA"


djgigi05

Doporučené příspěvky

nazdar hosi...v prvni rade se omlouvam kdyz to tu uz nekde je psany ale nenalsem sem to tak zakladam tema...chcel bych si na sve fabce ze zadu strhnout napis "FABIA" a to co je podtym napriklad "1.4 16V" tak bych se chtel zepata jak to strhnu, ci neposkodim lak a kdyz to strhnu ci tam neostane nejakej flek neco neco...mate stym nekdo skusenosti? dekuji za rady ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde to tady je, ale v principu opatrně odříznout od kastle vlascem, lepidlo pak umejt. Ale jestlli je auto starší, bude to dost vidět (jestli platí tvůj avatar tak bych do toho nešel).

no jo muj avatar plati. fabka ma 60 tis.km a byla garazovana, myslis ze to bude podtym jina farba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

já sundával nápisy ze všech aut co sem měl, na nový fábce to šlo samo, stačí to dělat když je teplo a nápisy jakoby ukroutit(případně si pomoct třeba nějakým dřevěným dlátkem, nebo i kouskem kolíčku i perořízkem to jde, s opatrností) hlavě mít auto čistý ať si člověk nepřidělá víc práce..

na sedmiletý octě s metlou a ted sem to sundával na bílím desetiletým pašíkovi(a že tam je nápis jak kráva), stačí to pak jen trošku vzít (nějakou regenerační) leštěnkou a žádný stopy potom nejsou..

Editováno: , autor: kláca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

nevidim duvod proc by se nedal pouzit zpet....kdybys tam nemel ohranicene ty pismena tak by to bylo blbe, ale takhle kdyz vis kam presne je nalepit tak bych to neresil. Muzes koupit origo, nebo najit doma nejake lepsi lepislo a nalepit tam napis zpet.

origo napis nemam, myslel jsem ze ti jde jen o ty pismena, mam je sice neponicene, ale asi jsou na tom stejne jako ty tve

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...