Říjen 10, 201212 r Dobrý večer chtěl jsem se zeptat mám možnost si koupit bolero do roomstera rok výroby 2007 s maxidotem mohu se zeptat co vše k tomu budu potřebovat aby mi to fungovalo a kolik to bude asi stát.Děkuji
Říjen 11, 201212 r Abude mi fungovat vše s tím can busem převodníkem maxi dot a parkovací senzory samozřejmě na rádiu bolero děkuji moc a kolik to vše stojí v servisu
Leden 13, 201312 r Ahoj lidi, chtěl bych nahradit originální rádio Dance v mé Fábii II za Bolero nebo Amundsen, co doporučujete ? Je potřeba ten převodník i u Amundsena? Jsou všechny Amundsen rádia kompatibilní do Fábie II ? Nebo na co si dát pozor. Měnil jsem repra za repro Helix 62 a vytlumil jsem dveře stp, tak ted už zbývá jen to rádio. Předem děkuji za všechny odpovědi s pozdravem Roman
Březen 29, 201312 r Ahoj, má Bolero do FII výstup RCA na zapojení externích zesilovačů? Díky moc Upraveno Březen 29, 201312 r od claasman
Březen 30, 201312 r presne ako pise CLAASMAN ide to zapojit cez HI-LOW prevodnik mam to aj ja tak zapojene a funguje to perfektne Mam od SAL.
Květen 4, 201312 r Zdravím, chci se zeptat jestli potřebuji tyto dva díly: když mám Fabii II 2008 tedy před FL a měl jsem tam teď neoriginalní radio a jednu antenu. Takhle to vypadá teď, tak by mě zajimalo jestli to bez těchto součástí zapojím na Bolero. Upraveno Květen 4, 201312 r od SOLTEK
Květen 5, 201312 r Ale ten can-bus se nezapojuje přímo do radia ne? Co jsem tu četl výše tak to lze zapojit bez can-bus převodníku, ale nebude fungovat např. zapínani po otočení klíčku, nutné vypínat ručně...
Květen 5, 201312 r Mě jde teď o to až ho budu mít doma jestli ho zapojím na tyhle konektory co tam mám, a bude hrát Do budoucna uvažuji ještě o maxidotu, tak převodník bych koupil až s maxidotem... Upraveno Květen 5, 201312 r od SOLTEK
Květen 5, 201312 r Ty hrat to teireticky bude, ale nevim jak to bude s podsvitem. Popravde ten prevodnik je spise nutnosti nez vymozenosti
Květen 5, 201312 r Jo tak podsvit taky nepujde, četl jsem to na začatku, k tomu převodníku asi by se jednalo o díl: 5J0 035 751, co tak na to koukam tak má 4 konektory a to neni zas takovej problem to zapojit ne?
Květen 5, 201312 r ja na to měl experta spiše co by mě zajmalo zda pak funguje při boleru maxidot jelikož při zapnuti to hlasi na maxiku RNS CRUISE nebo nějak tak
Květen 5, 201312 r Tak pokud bych měl schema kam co zapojit tak bych si to udělal sám no uvidim jestli mi ten podsvit bude tolik vadit Bolero s Maxíkem to ti nepovím, ale co jsem tak četl tak to chce nějakej německej převodník...
Květen 7, 201312 r Ty 2 součásti na které jsem se ptal, tak ty jsem potřeboval, nic méně radio hraje, podsvit svítí bez převodníku, jen to chce občas po zapnutí PIN Upraveno Květen 7, 201312 r od SOLTEK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.