choseh Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Ahoj všichni, chci se zeptat, když hýbám volantem doleva doprava tak mi něco bouchá na přední nápravě. Můžete mi prosím poradit?zkoušel jsem to tady hledat, ale asi špatně. Vůbec nevím co mi tam může bouchat. Byl jsem v servisu tam mě moc neřekli, říkali jen, že to asi dělá něco na řízení. Prosím o radu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 ked stojis na mieste a otacas? mozu to byt axialne loziska hore nad tlmicom..... Nemas volu na riadeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseh Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 jo dělá mi to když stojím, nevím jestli i při řízení - není to slyšet. Vůli na řízení to nevím, myslím že ne. Právě sem byl v tom servisu a zkoušeli jsme všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) No to sa mi zda divne lebo mechosi v skode by mali zistit odkial to ide.... a nevraveli nic od axialnych loziskach? Je zaujimave to tvrdenie o tom riadeni teda myslim serva..... skus iny servis...... Editováno: 16. Únor 2010, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseh Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 no ja nebyl v originál škoda servisu, byl jsem u znameho v servisu. No asi ale do toho škoda servisu zajedu a nechám to zjistit co to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Zober zo sebou nejakého pomocníka, ktorý bude točiť volantom a ty polož ruku na pružinu. Ak bude pri otáčaní kolies pružina vrnieť a budeš počuť taký rapkavý zvuk, tak to budu s najvyššou pravdepodobnosťou axiálne ložisko. Skús to pri vypnutom aj zapnutom motore. Mne tak isto odišli axiálne ložiska a pri prechádzaní cez nerovnosti to neskutočne trieskalo na predok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseh Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 A jaká pružina?Nevím co máš na mysly. Já zas tak dobře Fabku neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Určite myslel pružinu na tlmiči,ked sa pozrieš do priestoru medzi kolesom a blatníkom tak ju nemôžeš nevidieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseh Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 jo tak to už vím,k terou myslíte, ale nemyslím, že by to dělala ona. Mě to bouchá když stojím na místě a hýbám volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Vůle v hřebenu? Taky mi to dělá, ale nikdo ní schopen mi jí vymezit. Přitom je to i v dílenském manuálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 choseh: pokud odpovídáš na poslední příspěvěk,použij tlačítko rychlá odpoveď, vyhneš se citování příspěvku, které je zakázáno a nebo použij, jméno dotyčnýho, aby se vědělo na který příspěvěk odpovídáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseh Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Vůle v hřebenu? Taky mi to dělá, ale nikdo ní schopen mi jí vymezit. Přitom je to i v dílenském manuálu. v hřebenu?to je vůbec co. Vůbec nevím co mi to může bouchat, seděl sem dneska v autě a zkoušel všechno možné. Ale jde to někde od řízení, když sedím a hýbám volantem, tak to cítím jak mi to bouchá pod nohama. Jinak když chytnu kolo a trochu s ním pohýbu tak mi to taky bouchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 vôľa v hrebeni je vôľa v riadení,odporúčam ti,aby sa ti na to pozrel niekto znalý remesla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Ahoj všichni,chci se zeptat, když hýbám volantem doleva doprava tak mi něco bouchá na přední nápravě. Můžete mi prosím poradit?zkoušel jsem to tady hledat, ale asi špatně. Vůbec nevím co mi tam může bouchat. Byl jsem v servisu tam mě moc neřekli, říkali jen, že to asi dělá něco na řízení. Prosím o radu. Děkuji Už jsem se setkal i s tím co vidíš na obrázku Je to z O1. Vůbec jsme nevěděli, že jsou dole v misce pružinhy prasklé. Objevil jsem to náhodou při výměně tlumičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseh Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 no pružinama to není. Byl jsem u známého v servisu a zjistili jsme, že to bude nejspíš v řízení (servo) ale nevíme co by tam mohlo být špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlut Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 měl jsem také problém na cca 140000 km s boucháním na přední nápravě při zatačení s volantem na místě i za jízdy. Byly to ložiska na pružinách. S výměnou na obou kolech to stálo kolem 2500,-Kč. Je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 já bych to tipoval na vůli v hřebenu řízení, pokud to dělá při cukání volantem vlevo-vpravo. Vlezl bych pod auto a trošku dotáhl "kámen", viz DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleypqr Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdar, mam podobny problem - pri toceni volantom mi praska v prednej naprave. Je to nieco ako ked preskakuje pruzina, celkom dost to pucut aj pocas jazdy. Pri jazde rovno je vsetko OK, auto netaha do ziadnej strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Chybu hľadaj v hornom uložení predných tlmičov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Pomuze vymena horniho ulozeni tlumice - lozisko je v haji. Pokud tocis tak pruzina jde do ztrutu, protoze lozisko horni se netoci, a jak pak zacne preskakovat pruzina. Mam meneno cca pri 170tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Zdravím, na FI 1,9Tdi MR 00 se mi vyskytl takový problém. Když jsem na místě a točím volantem doprava doleva, tak mi u pravého kola poskakuje pružina doprovázená bouchavým zvukem. Je možný, že odešlo axiální ložisko? Jen tak z ničeho nic? dá se s tím jezdit? nebo ihned navštívit servis? díky za rady ps: nakolik to výjde a nevíte jestli je lepší nechat vyměnit obě strany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 (editace) odpovím si sám... nepročet jsem celé tohle vlákno cena okolo 2500 za obě a asi to bude to ložisko... jen se teda zeptám, jestli se musí měnit obě Editováno: 16. Únor 2010, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avocet Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Ahoj všichni,chci se zeptat, když hýbám volantem doleva doprava tak mi něco bouchá na přední nápravě. Můžete mi prosím poradit?zkoušel jsem to tady hledat, ale asi špatně. Vůbec nevím co mi tam může bouchat. Byl jsem v servisu tam mě moc neřekli, říkali jen, že to asi dělá něco na řízení. Prosím o radu. Děkuji Pokud to dela pri vypnutem motoru tak je to vule v prevodce rizeni. Zde je postup serizeni pro 1.2HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Už mám vyměněno a klid. cena zmíněných 2500, jen se zeptám, dělali po axiálech někomu geometrii. Než jsem jel do servisu, tak mi říkal, že je třeba vyměnit obě, že se bude dělat geometrie, tak ať se to nedělá na dvakrát a až doma jsem zjistil, že geo vůbec nedělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acra Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Hoj, delalo mi to neco podobneho, zacalo to jen tak a jen pri pohybu volantem vlevo(tlumice nemam ani cca rok stary, takze jsem nepredpokladal prasklou pruzinu), uz jsem se teda "radoval" z toho jak vyplaznu tady tech zminovanych 2500 za vymenu lozisek. pak jsem odchytnul souseda co dela trochu vic do aut, ukazal jsem mu problem a rekl mi ze to je v pohode, ze to staci akorat promazat, pokud by ani to nezabralo tak potom vymena... rekl mi ze obyc WD-40 by mela stacit...sundal jsem krytky tlumicu, poradne prostriknul a problem byl pryc...pokud teda nechcete hned vyhodit prachy muzete tohle vyzkouset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.