dream7000 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 mne toto robilo ked som mal zle otocene cuvacie cidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 JA MAM TEN ISTY PROBLEM .. nasli ste niekto na to odpoved??? Som zufalo celu sobotu hladal problem, a kabelaz je v poriadku. oznacenie 1Z0 919 475C 0006 1Z0 919 475A H06 zkus si pročíst toto téma na konkurenčním fóru: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1876 dělala to vadná jednotka PDC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JeniCZek007 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Ahoj, mám RS m.r. 2007 s parkassistentem. Při zařazení zpátečky cca 3 vteřiny souvisle píská a pak nefunguje. Nevíte, čím by to mohlo být? Setkal se s tím někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 (editace) Prosim pujde nový park asistent do OII MR 05 a pujde zobrazit na radiu Stream ? Editováno: 12. Únor 2010, autor: kadli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Ahoj, mám RS m.r. 2007 s parkassistentem. Při zařazení zpátečky cca 3 vteřiny souvisle píská a pak nefunguje. Nevíte, čím by to mohlo být? Setkal se s tím někdo? Díky mám ten samý problém, mam problém na jednom ze zadních senzorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Prosim pujde nový park asistent do OII MR 05 a pujde zobrazit na radiu Stream ? Ano pujde, ale budes k tomu novemu park. asistentu potrebovat i novou Gateway jednotku. jinak to nebude komunikovat. Zobrazovat se to na streamu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Ano pujde, ale budes k tomu novemu park. asistentu potrebovat i novou Gateway jednotku. jinak to nebude komunikovat. Zobrazovat se to na streamu bude. díky a je to na 100%? :-) Mel jsem to v roomsteru a zvykl jsem si na to a nové radia ani navigaci nechci protože by mi to stejně vybrali :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Ja to mel na aute taky tak. Do MR 2006 jsem si koupil faceliftove couvaci senzory i jednotkou gatewy faceliftovou. Po zapojeni a spravnem nakodovani me to zobrazovalo auticko na Streamu, takze to jde 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 stream je staré rádio nemusí se měnit gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 dle mého se gateway měnit musí.. ne kvůli radiu, ale kvůli jednotce PA 475.... adresa 10 v gateway není ve staré jednotce gateway... to Dryver: nová FL parkovací jednotka s novou gateway funguje na Streamu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 stream je staré rádionemusí se měnit gateway Přesně to jsem mu chtěl napsat taky, ale pak jsem si všiml, že chce FL čidla a jednotku. Taky by mě zajímalo jestli to pak na Streamu půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 (editace) Me to fungovalo s faceliftovyma senzorama a faceliftovou gateway i na radiu Stream - pak jsem ho prodal, koupil Bolero a porad to funguje (ted a po jinem nakodovani couvaku) Takze gateway se menit musi, ale ne kvuli radiu, ale hlavne kvuli parkovacim FL. senzorum. Editováno: 14. Únor 2010, autor: DRYVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 tak pokud buded kupovat FL PDC tak musí připlatit i za gateway FL PDC ukazují i streamu bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matess Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 (editace) Nemohl byste mi někdo prosím hodit obrázek předních park. senzorů na O2 2006 předface z ETKY. Nemám ji a potřeboval bych vědět originál čísla těch senzorů a co tam všechno má být. Mám auto kde původně byli a rád bych si je dodělal. Nikde jsem to tady nenašel. Díky moc. Už jsem vyřešil..... pro ostatní čísla předních předface senzorů 7H0919275C a konektor by měl být pod nárazníkem ;-) Editováno: 1. Březen 2010, autor: matess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KROII Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Bohuzel jsem si neprecetl toto forum a nechal nainstalovat v ŠSer. origo zadni system parkovani. Jake bylo moje zdeseni ze mam repracek na strope, v radiu nic a senzory cerne ve str. narazniku!! Je tu nekdo, kdo by toto umel predelat na to jak to vypadat ma? stribrne senzory, zobrazeni na radiu atd.? mam O2/2007/kombik a radio audience. Praha a okoli..... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 podle mě máš orig. příslušenství a né orig. parkovák škoda jinak by ti na rádiu chodil předělat to podle mě nepůjde jen vyněnit komplet za orig. jestli chceš aby to šlo na rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Prosím o radu namontoval jsem Facelift parkovací asistent Zapojeni CANU jsem udelal hned u komunikacni zasuvky na datovy kabel Dale napajeni jsem pripojil na 19 na tažné zařízení nyní mi to píše chybu Moc vás prosím o radu co s tím Address 10: Park/Steer Assist (J446) Labels: Redir Fail! Part No SW: 1Z0 919 475 C HW: 1Z0 919 475 A Component: PARKHILFE 8K H06 0006 Revision: -------- Serial number: 66540931700125 Coding: 100004 Shop #: WSC 00000 000 00000 2 Faults Found 02069 - Front Parking Aid Sensors 011 - Open Circuit Freeze Frame: Fault Status: 01101011 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 1 Reset counter: 0 Freeze Frame: Temperature: 0.0°C 01312 - Powertrain Data Bus 004 - No Signal/Communication Freeze Frame: Fault Status: 01100100 Fault Priority: 6 Fault Frequency: 1 Reset counter: 0 Freeze Frame: Temperature: 0.0°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 u diagnostické zásuvky není CAN pohonu !!!! CAN pohonu najdeš u podvolantovky, bagovky, gatewaye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 u diagnostické zásuvky není CAN pohonu !!!! CAN pohonu najdeš u podvolantovky, bagovky, gatewaye Díky moc za radu CAN jsem přendal na zprávné místo ale na columbu mi to stále nejde i když jsem aktivoval BAD protokol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 (editace) 1. V jednotce nesmíš mít chybu....Ty máš čidla i v předním nárazníku?? 2. Nakóduj: Gateway: E9A07F46400602002302 Navi: 000004000001000100 PDC: 110002 Editováno: 7. Březen 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 (editace) Díky moc za radu CAN jsem přendal na zprávné místo ale na columbu mi to stále nejde i když jsem aktivoval BAD protokol protokol máš kutečně "bad" máš OII předFL, takže BAP nezapínej, protože by ti navi neukazovala na maxidotu. a ve VAGu si nastav nenulový WSC Editováno: 7. Březen 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 (editace) Pánové děkuji vám pomohlo až nakodování podle ferdy Moje chyby: - špatně zapojený CAN - špatně nakodováno - chyba zobrazování chyběli zapojeny přední seznzory Jinak ted super funguje moc děkuji Ted prosím co udělat s tím climatronikem jaké díly sehnat a prosím čísla dílů děkuji moc a jaké kodování klimatroniku. Editováno: 8. Březen 2010, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 (editace) Děkuji moc za pomoc a tak to má být na forech vsude jen se neco pise ale pomoc zadna Editováno: 7. Březen 2010, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrey Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Vážení uživatelé fóra, vítám vás! Jsem z Ruska, takže moc nevím českém jazyce, pokud to líto. Píši vám za pomoc při instalaci přední parkovací asistent. Existuje nějaký ruční instalaci nebo detailní fotografie zprávu? Dejte mi prosím odkaz, kde si můžete prohlédnout či stáhnout. Blagodzharyu za Vaši pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.