VAG BoBo Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 (editace) Klapka musí byt na 0,0%. Jinak u tohohle motoru to zabere někdy i na podestelte. Editováno: 20. Prosinec 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery 2 Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Tu klapku v bloku 003 jsem kontroloval a je na o,o%, ale v bloku 060 ukazuje tuším 10,2%, v dalším okýnku 90% a v tom vpravo je napsáno "blokovan" :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Někde jsem tady na foru čet postup základního nastavení škrtící klapky přes budíky.Tet jsem vyčistil klapku a potřeboval bych udělat nastavení,ale za boho to už nemužu nikde najít jak se to dělá. Prosím o návod. Dík Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Vyčistil jsem klapku,všechny podtlaky jsou v pořádku a zapojené,falešný vzduch to nikde netáhne,ale pořád houpou otáčky,ale jak kdy se mu chce,někdy to nedělá,jindy zase jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) Bez diagnostiky se nikam nehneš... Editováno: 7. Srpen 2014, autor: Ort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Doporučí mi někdo vhodnou diagnostiku za rozumné peníze a aby fungovala tak jak má a byla v Češtině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Taky jsem klapku řešil,nakonec jsem sehnal z Felicie 1,6 a Octavia jede.Otáčky si dřív dělaly co chtěly a já už nevěděl co měnit,(hadičky podtlaku,čidlo teploty,lambdu) Taky jsem slyšel,že z Felicie klapka nepasuje,já to vyzkoušel a jede auto jako dřív. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 (editace) nejdřív bych to chtěl zkusit nastavit a pokud by to nešlo,tak bych to řešil dál,já mám 74kw.Je to v LPG které funguje užasně,je tam systém Princ a spotřeba pěkná ,na 46L plynu ujedu 560km a to jezdím převážně kolem baráku okrsky a je to combi. Editováno: 8. Srpen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 To opravdu nikdo nemá odzkoušenou diagnostiku na takové to domácí nastavování základních funkcí,kterou by mi mohl doporučit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Vag-com 304. Je v češtině a plně dostačující. Stáhneš ho na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Vag-com 304. Je v češtině a plně dostačující. Stáhneš ho na netu. Dík,mrknu na to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Vag-com 304. Je v češtině a plně dostačující. Stáhneš ho na netu. Tak to je jenom program,tim si toho moc neudělám.Já měl na mysli,kabel + instalační CD s programem,prostě náký komplet s kterým připojím auto k notasu nainstaluju přiložené CD a mužu začít makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Diagnostické kabely a soft se řeší např. ZDE, nebo ZDE, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Zdravim, jdu k vám pro radu. Řesim kolisani otacek u octavie 1,6 74kW. Jedinou chybu co to hlasi je 01177 rid.jedn. motoru37-10 - def - sporadicky. Chybu se mi vubec nedaří vymazat, ale i presto jsem vycistil a dal zakladni nastaveni klapky podle VISu ale kdyz jsem dal ve skupinw 098 zakl. nastaveni tak jsem tam mel novy hodnoty 4,30V-3,69V ale VIS pise ze by tam melo byt 4,29V-3,42V. Znamená to, že je klapka v haji, nebo taková odchylka nevadí. Nebo čím jiným by to mohlo byt. Jinak po tom zakladnim nastaveni se otáčky ustalili, ale po projetí auta zas mírně lítali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Tuhle chybu bych nehledal v klapce ale v řídicí jednotce motoru nebo ve vedení CAN-BUS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Automechanik1972 Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 (editace) Zdravím, mám novou klapku, mám ji asi 2,5 mesice a vzhledem k velké spotřebě oleje jsem se rozhodl pro vyčištěni klapky, byla dost zanešená. Prvně šlo základní nastavení napoprvé bez problému, ale nyní ne a ne. Po zapnutí zapalování stále bzučí bez přestání a při zákl nastaveni parkrat cvakne a zacne buučet zase a v poli č.4 vyskočí 10000000 což by měla být chyba v paměti. Vse dělám jak se má, závady bez chyb (stále jen “zakl. Nastaveni nebylo provedeno” po kazdem pokusu, ktery ale vzdy smažu) provozní teplota, smazány adaptační hodnoty, vyplé spotřebiče.. nějaké rady? Škoda Octavia 1.6 AEE 55kw r.98 Editováno: 12. Duben 2020, autor: Automechanik1972 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Skontroloval by som oxidáciu konektorov na hlavnej riadiacej jednotke, pod čelným sklom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryw Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 (editace) Ahoj, byl by prosím někdo tak hodný a napsal mi přesný návod jak: - vymazat adaptační hodnoty klapky (ve VAG 304, včetně kanálů) - základní nastavení klapky Čím podrobněji, tím lépe. Dekuji Editováno: 27. Květen 2020, autor: Fryw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryw Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Ahoj. Jak se u tohoto motoru smažou adaptační hodnoty klapky? (VAG 304) Jaké to jsou kanály? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djmodo666 Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Zdravím. U sve octavie 1.6 55kw mi píše že spínač běhu na prazdno. Signal sporadicky. Nevíte někdo po čem přesně jit?? Klapku jsem vycistil a občas cítím na pedálu ze lehce otevře a nedovira protože mam na pedálu vůli. Diky moc předem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.