Jarys Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Celkem hodně práce u mě je to otázka minuty a odpory můžou zůstat v šuplíku. Souhlas, oproti deaktivaci přes kabel určitě... Ono to dle popisu tak asi zní, ale když je člověk šikovnej a moc se s tím nepáře, tak je to za 30min hotovo.. Každopádně je to individuální. Né každý má kabel doma a třeba se mu nechce shánět v okolí někoho šikovného. Úprava stojí asi 200kč, což není tak moc a někdo rád kutí, tak to tímto způsobem vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 A kde se to dá deaktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Ve Strakonicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 1000+ Kč nebo 200 Kč je docela rozdíl a především pak v případě, že výsledek je stejný To i ta hodinka stojí za tu úsporu. Jinak fotky přidám, jen co se k tomu dostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Strakonice vřele doporučuju s Ferdou jsem max spokojený díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricklucas Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Nevie mi niekto poradit chcem si dat na spz sulfidku bielu neviem aky rozmer sulfidky potrebujem na octavia 2 2007 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ide tam C5W, cize 36mm sulfidka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Tak při výměně osvětlení SPZ jsme narazil na toto. Někomu to tu rezlo. To mě sice ne, ale vlhkost tam evidentně je. A to jsou autu dnes 4 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 No já si objednal na FL a došly ty druhé. Číslo na igelitu bylo ok. S OBA jsem se nijak nedomluvil. Jo a stály loni 90,- nyní 149,- ty krávo..... U tych lampiciek sa rozlisuje predFL a FL, netreba cez VIN ...a stoja rovnako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Nemusí stačí upravit BSG nebo BCM jednotku. Napíšeš mi jak ? kabel mám ale nevím co konkrétně vypnout OII FL 2011 combi děkuji austinclub @ seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Doma mě zůstaly tyto LEDky tak jsem je jen tak zkusil dát do SPZtky. No svítí jak šílený. Ale bylo to asi za autem ve tmě zajímavý. Jak nějaký UFO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Ovce a nechceš je prodat??hlásí chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 U FL hází Zbyly mě pač jsem objednával 41mm, ale poslali 36mm(chyba v komunikaci ) No myslel jsem že je dám bráchovi do O1 pokud mu budou pasovat, ale pokud ne klidně ti je prodám pokud budeš chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Myslím že budu mít zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 No spíš jsem myslel zda mu tam budou pasovat Když tak jsem se ti ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 14W su nad SPZ strasne silne, uz som niekde pisal, ze ideal su 3W/5W, alebo max 7W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Já vím Kyselinka. Jen jsem to ze srandy zkoušel, leží doma bez užitku. Budu objednávat jen 5W. Docela by mě to zajímalo jaké to bylo jet za mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 No nepříjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Ono tie lampicky svietia do zeme, takze to nikomu vadit nemoze, akurat si mal za autom poriadnu ziaru Takto svietia 7W cree...tie 14W svietia raz tak silno a na bielom aute mozno aj dvakrat Editováno: 27. Duben 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Jak říkám jako UFO. Viděl jsem to když jsem couval do garáže a fotil, stačilo si sednout a číst si knížku. No asi pujdou ven. Příští týden první STK tak nechci ať mi nesvítí na palubce něco(kdo ví na jakého blba tam narazím ). Až přijdou 5W a ještě do denního udělám si výlet do Strakonic. EDIT: Ještě to vyfotím jako Kyselinka Editováno: 27. Duben 2015, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Ovce a ty budeš objednávat?nemohl bych se s tebou svézt?samozřejmě pošta napůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Zítra budu objednávat z http://www.aliexpress.com/ Což o to poštovné nebude(free shipping). Spíš co by jsi chtěl, jak předat, a jak peníze. Neměl by jsi lepší to objednat si sám? Přijde to tobě bez prostředníka a platba tam není problém(kartou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 K tomu příspěvku, kde píše Kyselinka, že to svítí do země a že to nikomu vadit nemůže, tak to není až taková pravda. Svítí ti to na SPZku, která v případě, že bude čistá bude dělat pěkný odrážedlo, čili bude svítit jak blbá přímo do očí řidiče jedoucí za ním. Potkávám to velmi často na semaforech v Olomouci u tuzingových Golfů, Octavii, Fábií, ale i u aut nad 2 mega. Je to prostě nepříjemný PS: neber to jako kritiku, jenom je to názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Ovce tak to nech být...jsou to jen starosti.je pravda neznáme se a z Plzně asi taky nejsi.zkusím nějakého kamaráda jestli nemá...nechci aby věděla manželka co si kupuji..nehodlám to poslouchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.