Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

bílé kola na bílý auto nic moc, černý taky nijak extra nevyniknou, některý jako třebazenithy opravdu v černé zaniknou, ale ty kola co si dal nahoře :smich: ledaže by sis s nima koupil ještě Rapper%20gear.jpg:smich: :smich:

Vloženo
bílé kola na bílý auto nic moc, černý taky nijak extra nevyniknou, některý jako třebazenithy opravdu v černé zaniknou, ale ty kola co si dal nahoře :smich: ledaže by sis s nima koupil ještě :smich: :smich:

to se mi zdá, že přeháníš...nic ve zlým, ale přít se s tebou o kolech nemá cenu. Každýmu se líbí něco jinýho...Navíc si ty kola na tom autě neviděl (tak jako já).

A přitom tu hážeš celkem přísná tvrzení...ale ok.

Vloženo
neměl sem odvahu si ji koupit.

ale jinak máš recht, na autě sem je neviděl, možná že i vypadají dobře, ale takhle mi prostě příjdou moc přeplácany.

Toť jen muj názor ;)

takovou sadičku a za takový peníze, musíš být králem svého města :D

jj, tvůj názor beru... :)

Vloženo
bílý bych si dal jedině co tu má na fóru taky borec s oIIrs bílou..psal tam, že s tím jezdí pech atd...

ale ty asi budou dosti mastný...

Asi je zmínka o mne. Asi by ses divil, já jsem za jedno platil cca. 3.500 ,- vč. DPH, ale mám je přes " kluky od závodů ". Koukni sem http://www.braid.cz/monoblock-racing/winrace-a-8x18 . Můžeš si vybrat i barvu, / černou taky :) / dokonce si vybereš i ET, já si kola objednal o 5 mm víc " vylezlé " z blatníků. Kola jsou neuvěřitělně lehká a barva je odolná. Údržba je horší, ale já jsem si zvykl, už na OI RS jsem měl bílá kola. Ale pořádně navoskovat, a pak se to dá. Platí ale, že je musíš čistit pravidelně, protože když na ně měsíc nesáhneš, tak se zblázníš . . .

Vloženo
Asi je zmínka o mne. Asi by ses divil, já jsem za jedno platil cca. 3.500 ,- vč. DPH, ale mám je přes " kluky od závodů ". Koukni sem http://www.braid.cz/monoblock-racing/winrace-a-8x18 . Můžeš si vybrat i barvu, / černou taky :) / dokonce si vybereš i ET, já si kola objednal o 5 mm víc " vylezlé " z blatníků. Kola jsou neuvěřitělně lehká a barva je odolná. Údržba je horší, ale já jsem si zvykl, už na OI RS jsem měl bílá kola. Ale pořádně navoskovat, a pak se to dá. Platí ale, že je musíš čistit pravidelně, protože když na ně měsíc nesáhneš, tak se zblázníš . . .

no to je sice hezký, ale pro normální smrtelníky koukám, že slabých 7 prutů za tu 18" :( btw. ty máš vůbec teda kolik to ET? A vůbec, proč taková udržba? :)

Vloženo

Dle mého jsou ty Baracudy nadupané. A teď jsem je viděl poprvé v bílé barvě a musím říct, že jsou prostě luxusní. Na autě absolutně přehnaně nevypadají a dokonce ty bílé by s černou Octou mohly vypadat velmi zajímavě.

Vloženo
Dle mého jsou ty Baracudy nadupané. A teď jsem je viděl poprvé v bílé barvě a musím říct, že jsou prostě luxusní. Na autě absolutně přehnaně nevypadají a dokonce ty bílé by s černou Octou mohly vypadat velmi zajímavě.

aspoň někdo kdo má vkus ;):palec2:

Vloženo

Co se těch "soutěžních" kol týče, tak 2 vypadá prvoplánovitě dobře, ale docela rád bych viděl, jak na autě budou vypadat ty třetí - ty vypadají ještě zajímavěji...

Vloženo

A ještě mě napadl jeden dotaz - proč měníš 18" Zenithy za jiné 18"ctky? To bych je fakt nechal jen přestříkat. Jestli chceš jít do těch baracud, tak si vem 19ctku. Znám bílou RSu, která jezdí z číslem 2, jsou to 19ctky, má to ještě snížené - no vypadá to pekelně...

Vloženo

Jurach : asi jsme vyděli tu stejnou. Ale vůbec - ty Barracudy jako by se k té bílé Octě prostě dělaly ;) A momentálně jsem neviděl kola, které by bílému RSu seděli líp.

A jak říká Jurach..klidně bych se nebál vzít 19" a spustit to o pár čísel dolů.

Vloženo
A ještě mě napadl jeden dotaz - proč měníš 18" Zenithy za jiné 18"ctky? To bych je fakt nechal jen přestříkat. Jestli chceš jít do těch baracud, tak si vem 19ctku. Znám bílou RSu, která jezdí z číslem 2, jsou to 19ctky, má to ještě snížené - no vypadá to pekelně...

Zenithy nechávám jen na zimu..Začal jsem řešit 18" z důvodu, že mám na ně gumy...koupit ještě gumy je další otázka cca 25k :(

Vloženo
To Storm: ta, co znám já, jezdí kolem Boleslavi. A je upravená na 300 koníků...

To kyraso: v tom případě hlasuji pro kola č. 3 :)

v 19" by si volil jiný?

Vloženo

Tak jsem to nemyslel - jen že z těch, co jsi tam hodil, tak se mi nejvíc líbí trojka :) ať už v 18 nebo 19. Já osobně bych do 19 asi nešel, na naše silnice mi to připadá zbytečný...

Vloženo
Tak jsem to nemyslel - jen že z těch, co jsi tam hodil, tak se mi nejvíc líbí trojka :) ať už v 18 nebo 19. Já osobně bych do 19 asi nešel, na naše silnice mi to připadá zbytečný...

ještě se uvidí, každopádně mi jde o to, že už mi leží doma letní gumy...toť vše...

jinak díky za názor ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...