Publikováno Leden 2, 200916 r Dal som auto na zdvihák kôli divným zvukom zozadu auta. Zozadu sa mi ozývali divné vibrácie pri rychlosti cca 70 km/h. Njprv som myslel na ložisko. Lavé koleso sa dá pretočiť lahko a pravé velmi ťažko a ručka je dole. Pozrel som pod stredový tunel na ručnú brzdu a čuduj sa svete pravé lanko je o cca 10 mm akoby viac zatiahnuté ako lavé. Na stredovom nastavovacom šróbe plech na úchyt laniek stojí akosi nakrivo. U Felicie sa dali lanká nastavovať každé zvlášť ako u Fabie poviliť iba to pravé, pravé koleso mám podla tohto pribrzdené ručnou brzdou. Diki.
Leden 3, 200916 r Autor nebolo to lanko, ale nevracala sa páčka, ktorú to lanko ťahá, vyčistil a prestriekal som to WD-čkom a už je to lepšie , ale úplne sa to až nadoraz nevráti, ale je to lepšie ako to bolo. Malo by sa to vrátit až nadoraz po odbrzdení ručky? Díki.
Leden 3, 200916 r Dal som auto na zdvihák kôli divným zvukom zozadu auta. Zozadu sa mi ozývali divné vibrácie pri rychlosti cca 70 km/h. Njprv som myslel na ložisko. Lavé koleso sa dá pretočiť lahko a pravé velmi ťažko a ručka je dole. Pozrel som pod stredový tunel na ručnú brzdu a čuduj sa svete pravé lanko je o cca 10 mm akoby viac zatiahnuté ako lavé. Na stredovom nastavovacom šróbe plech na úchyt laniek stojí akosi nakrivo. U Felicie sa dali lanká nastavovať každé zvlášť ako u Fabie poviliť iba to pravé, pravé koleso mám podla tohto pribrzdené ručnou brzdou. Diki. Spíš to bude jen zamrzlé v lanovodu. Dej do tepla ,pokud se povolí tak je to ono.
Leden 3, 200916 r Autor Je to zahrdzavené v čape páky ktorú ťahá lanko ručky. Bude to asi treba komplet rozobrať a rozchodiť ten čap. WD pomohlo iba čiastočne.
Leden 4, 200916 r Tak tak, aj ja som mal úplne zahrdzavené tie čapy. Ale dal som nové pakne, nakoľko ich už aj tak bolo treba vymeniť a nechcelo sa mi to dva krát rozoberať a skladať. Na osemročnom aute tie lanka išli úplne v pohode, tuším sú poplastované.
Leden 4, 200916 r Zdar to se mi stalo taky nic nevimíšlej a kup novy pakny není to taková finanční hrúza amáš pokoj akorát dej bacha při rozděláváni na samostavy jinak je to hotovy za chvilku
Leden 4, 200916 r Autor Samostav to je tan kolíček s tou pružinou, ktorý je treba odblokovať pred rozobratím cez dieru po šróbe kolesa ? V DP vyzerá rozobratie vcelku zložito, potrebujem vybrať tú časť kde je páka pre lanko ručnšj brzdy, aby som to rozchodil. Bojím sa ale tých pružín, dájú sa v pohode dať naspeť aj bez špeci prípravkov ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.