Přejít na obsah

vymenene autoradio a trhava jazda


Doporučené příspěvky

tak som to skusil ako ste mi radili a odcvakol som ten drot a je to to iste dokonca ked to neroby problem pri zapnuti tak to zas roby pri vypnuti radia...pomoze len vypnutie zapalovania a zapnutie...prikladam foto

Mas tam niak moc kablou na CIERNOM KONEKTORE co ide do radia.

4PIN Staly prud+ , 7PIN Spinany zdroj napajania, 8PIN kostra-, :) :) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To prochy: kabelu tam je akorat... 1-GALA, 3-K linka, 4-12V od spínačky, 5-12V stále, 6-osvětlení, 7-12V stále, 8- zem.

To Peteri: dělá ti to i při odpojeném rádiu? PS: co je to za rádio?

Ale ved mu nejde dobre AUTO!!! A NEMA tam ORIGO RADIO SKODA. Treba zapojit len PINY 4,7,8, :) 5 PIN JE FANTOMOVE NAPAJANIE. ;) ;) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak este raz ozrejmim ...ak radio nezapnem auto ide dobre ,ale ak ho zapnem zacne trhat a dusit motor...niekedy sa stane ze auto ide aj pri zapnutom radiu ale zas ked ho vypnem za jazdy tak to zacne robyt....takze pomoze len vypnut riadenie a nastartovat znova...teraz pocuvam hudbu ked sa odstavim na krajnicu pri vypnutom aute :smich: utoradio http://www.pixmania.sk/sk/sk/736022/art/bl...t.html?form=24# bojim sa poodstrihovat dalsie kable co ak ich tam potrebujem a vytiahnut nejdu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blaupunkt mám aj ja tiež mi robil problémy ked som mal neorigo počítač nešlo mi zobrazovanie rychlosti na tom PC tak som ustrihol ten signál rýchlosti a bol pokoj. Ten Blaupunkt to má asi nejak inak zapojené a z rádia idú nejaké rušivé signály do palubnej siete.Musel som tiež prehodiť piny v zasuvke lebo sa to nejak blbo vypínalo.Teraz OK.Mal som ho aj v záručnej opravé lebo bola utrhnutá kostra v rádii.

Tie piny vytiahnuť idú len sa s tým musíš pohrať.Muíš tam strčiť niečo tenké napr. zicherku.alebo kancelársku spinku a zatlačiť na zaisťovací jazýček pinu.Blokadu myslím ISO konektor nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...