Martin Zwierzyna Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Caute,nevite kde bych mohl najit navod jak rozebrat spodni cast palubovky a pripadne kde najit 12V abych si tam mohl napojit neony k pedalum a spolujezdci? Diky moc,hledal jsem vsude mozne,ale nemuzu to nikde najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 paluboku rozoberes tak ze pozries kde su sroby a montazne navody su tu asi x krat a 12V najdes na poistkach aj trvale aj spinane. a za neony vraj v cechach beru body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 paluboku rozoberes tak ze pozries kde su sroby a montazne navody su tu asi x krat a 12V najdes na poistkach aj trvale aj spinane. a za neony vraj v cechach beru body. :smich: Ale on chce neony namontovat do INTERIERU: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ja vzal 12V ze zasuvky za rucni brzdou:) a sviti mi nozky do aleluja i kdyz abych pravdu rek svitil jsem si stim max 5x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.