Publikováno Leden 10, 200916 r Prosím o radu jestli na Fabii PD 74KW+čip , naistalovat vstřikovače z 96KW, můžu je mít za 10000kč nové, nebo jen trysky. Poradí někdo jake nechci,aby to moc kouřilo. Stačí mi 110KW.
Leden 10, 200916 r Není to tak jednoduché jak u rotaček, musel by se upravit software. Spíš bych ti doporučil výměnu turba a pořádný soft. Upraveno Leden 10, 200916 r od Indi
Leden 11, 200916 r Autor Sowt je samozřejmost, ale mám zjištěno ,že bez trysek se to neobejde časem i turbo. V BOSCH centru Sobek F-M mi vše upraví. Trysky jsou nutnost udajňe jinak to bude moc kouřit. Prosím poraďte.
Leden 15, 200916 r Sowt je samozřejmost, ale mám zjištěno ,že bez trysek se to neobejde časem i turbo. V BOSCH centru Sobek F-M mi vše upraví. Trysky jsou nutnost udajňe jinak to bude moc kouřit. Prosím poraďte. Umi nachipovat auto s powerboxem a pak tvrdit ze si to sedne. Jsem zvedavej jak udelaji korekce pro jine vstrikovace. chces poladit 74PD? Ok.. kolik mas na to penez? prijed, privez vstrikovace a 130PD turbo.Poladime na mozna vic nez 110kw a bez koure. Upraveno Leden 15, 200916 r od TDIfun
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.