sasasat1 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Prosím o radu jestli na Fabii PD 74KW+čip , naistalovat vstřikovače z 96KW, můžu je mít za 10000kč nové, nebo jen trysky. Poradí někdo jake nechci,aby to moc kouřilo. Stačí mi 110KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Není to tak jednoduché jak u rotaček, musel by se upravit software. Spíš bych ti doporučil výměnu turba a pořádný soft. Editováno: 10. leden 2009, autor: Indi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasasat1 Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Sowt je samozřejmost, ale mám zjištěno ,že bez trysek se to neobejde časem i turbo. V BOSCH centru Sobek F-M mi vše upraví. Trysky jsou nutnost udajňe jinak to bude moc kouřit. Prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasasat1 Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Prosím radu. HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Sowt je samozřejmost, ale mám zjištěno ,že bez trysek se to neobejde časem i turbo. V BOSCH centru Sobek F-M mi vše upraví. Trysky jsou nutnost udajňe jinak to bude moc kouřit. Prosím poraďte. Umi nachipovat auto s powerboxem a pak tvrdit ze si to sedne. Jsem zvedavej jak udelaji korekce pro jine vstrikovace. chces poladit 74PD? Ok.. kolik mas na to penez? prijed, privez vstrikovace a 130PD turbo.Poladime na mozna vic nez 110kw a bez koure. Editováno: 15. leden 2009, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.