Publikováno Leden 11, 200916 r Chlapi kdo se vyznáte v legislativě,jak se umisťují zadní odrazky na osobní motorové vozidlo, myslím výška od země, vzdálenost od obrysu vozidla apod.Nemám je integrované ve skupinové svítilně. Důvod je svítilna z face.
Leden 11, 200916 r buď to dáš na face svetlo OII čo je asi kravina, alebo to daj na nárazník ako to dávajú automobilky resp. i OII FL
Leden 11, 200916 r Autor buď to dáš na face svetlo OII čo je asi kravina, alebo to daj na nárazník ako to dávajú automobilky resp. i OII FL Díky pánové, nárazník to jistí.
Leden 11, 200916 r jj máš recht,nárazník bude dobrej Když jsem to před pár lety viděl na nárazníku poprvé,moc mi to nesedělo,postupem času jsem tomu přišel na chuť a teď si OII RS bez odrazek v nárazníku ani neumím představit.
Leden 12, 200916 r me to tam nesedi ja to mit tak to prelakuju na OI mam odrazky vzadu uz leta bily a zatim nic kazilo by mi to svetla dat tam neco cervenyho
Leden 12, 200916 r Autor Ne , s ochranci ani pomahači ne, ale co kdyby. mám tu nehotový návrh těch odrazek, co vy na to.? Upraveno Leden 12, 200916 r od tomson1
Leden 12, 200916 r Hmm,tam se mi to moc nezdá.Jí bych to viděl spíš na přechodu černé linie do lakované.
Leden 12, 200916 r Autor No hlavně v tom, že okraj odrazky nesmí být míń jak 400 mm od vnějšího okraje. U toho mého je to 440 mmm. I když ruku na srdce a kdo by to měřil???
Leden 13, 200916 r jak dlouho máš to auto? 5 let jo???? Kecko Ty wole, já tě nebudu pořád držet na řetězu. Ty si hrozný kašpar Upraveno Leden 13, 200916 r od Palo
Leden 13, 200916 r Ty odrazky by jsem jeste posunul vic ke kraji. Policajtu se bat nemusis jsou to paka... Vim o cem mluvim. Levou odrazku nad vyfuk a pravou zrcadlove.... Umi to nekdo nakreslit???
Leden 14, 200916 r palo - dovolil bych si poznamenat ze octavie je moje druha a ty svetla sem mel i na te predchozi a dohromady opravdu pet let ty papriko
Leden 14, 200916 r to vitto - ty omeleto plněná brusinkama, to nejsou světla, to jsou odrazky, pokud neznáš rozdíl v těchto věcech, jak můžeš dělat šéfa takovému ohromnému združení, jako je OC?
Leden 18, 200916 r Uz se perou ! Jinak Miklous je proste jinej hrac a takhle se mi to libi, akorat me tezce irituji prave ty plastovy doplnky ala naraznik ... takze do laku a pak je to (jak to ma treba RSka a nebo konecne na to prisli ve Skodovce a po faceliftu uz jsou narazniky jsou nice ...)
Leden 22, 200916 r Mě tyhlety nalepovací odrazky na autě vždy perfektně pobaví...jen tak dál hoši Upraveno Leden 22, 200916 r od Storm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.