cavallo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) Caute,nedavno som kupil OCTAVIU II combi a pravdepodobne mi zamrzla zostavajuca voda v hadickach ktore vedu do zadneho ostrekovaca.Teraz mi len velmi slabo ostrekuje ale hlavne je to ze spod zadnej lavej stierky mi steka ostrek.kvapalina.Neviete niekto ako je to riesene,kde je vedena hadicka k zadnej tryske?v dverach urcite nebude problem nakolko tam je vsetko suche aj v okoli zavesenie dveri. dakujem za nazor Lubos Editováno: 14. leden 2009, autor: cavallo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Hadička bude rozpojena u zadní levé koncové svítilny na podlaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavallo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 asi ano,len neviem ako sa tam dostat,skusim odobrat lavu vypln v kufri podla DP dakujem,je tu vela dobrych napadov tak tu budem castejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Když to opatrně vytáhneš od spodu,tak nic nemusíš rozebírat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavallo Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) dakujem uz som to urobil,naozaj bola rozpojena hadicka vzadu za svetlom,radsej som rozobral plasty a bocnu vypln.Trosku komplikovane ale nastastie som nic nezlomil Editováno: 17. leden 2009, autor: cavallo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.