Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

a je to v pohodě...??? ja mam strach aby se mi nehřali ty kabely přece jenom nejsou z výroby nejsilnější a myslim že už to bude celkem odběr.......

a ještě jeden dotaz co na to řikaj švestky.....??? :smich:

Vloženo
a je to v pohodě...??? ja mam strach aby se mi nehřali ty kabely přece jenom nejsou z výroby nejsilnější a myslim že už to bude celkem odběr.......

a ještě jeden dotaz co na to řikaj švestky.....??? :smich:

no už to mám přes rok a no - problem. Jo a švestky zatím nix, mám to za maskou.

• o 2 roky později...
Vloženo

Zkušenější prosím o radu. Mám OI ( 97)a chtěl bych namontit pod tahokovovou masku dvě přídavná dálk. světla ( 2x H3), ale jak to zmáknout elektricky? Je volný nějaký vypínač, kontrolka... Odkud vzít napětí...V tom plavu. Poraď te mě jak co nejjednodušeji. Moc děkuji!

V sobotu bych to chtěl zrealizovat

Vloženo

Mam pre teba len zopar tipov:1.ovladanie pomocou spinaca nad radiom.

2.spinac nesmie zapinat svetla napriamo, ale cez rele.

3.napetie do spinaca prived od poistky dialk.svetiel( mas istotu,ze svetla budu svietit len s povodnymi dialkovymi)

4.napetie mozes zobrat z poist.panelu na akumulatore(myslim napetie, ktore pojde primo do svetiel cez ovladacie rele)

-bud sa napojis na vetvu s primeranou poistkou, alebo pouzijes externy "FUSE BOX"

-vsetko je len moja uvaha, ktora popisuje zapojenie v teoretickej rovine.

Vloženo

Ja myslim ze tam klidne bejt muzou, za masku si muzes dat uplne cokoliv (kdyz se budou ptat, reknes ze sou na ozdobu) a pokud je budes mit na vypinac tak do toho nikomu nic neni (kdyz te nechytej ze s nima na silnici svitis). Muzes rict ze to pouzivas treba kdyz s tim jezdis po poli :-)

Vloženo

Mám taky světla za maskou a tento týden jsem byl na STK a nebyl s tím žádný problém. Jen jde o to, aby to nebylo přesvícené, což u jednoho páru světel na víc myslím nehrozí. Jinak už jste viděli nové policejní oktávky? Ty mají modré majáčky taky pěkně umístěné za maskou. :)

• o 4 roky později...
Vloženo

mohl bych požádat ty z vás, kteří druhý dálkový dodělávali o fotku umístění, jak jste to řešili ? Radši bych je dal do nárazníku, aby nevyčnívala, ale ani jinou montáž předem nezavrhuji.

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Zdravim vsechny mam dotaz ma nekdo nebo mel na octavce pridavny dalkovy svetla ? Rad bych vedel jak to vypada a jestli ji to vubec slusi a funkcnost. Zena ted jezdi stale jen ve tme tak bych rad aby taky na dalku bylo videt vic to nase zviřectvo nebezpecny. Dekuju :). Kdyby nekdo mel nejaky fotky budu za ne rad.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...