Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/dopra...phtml?id=627182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Je fakt, že krizovka začala u bank a ty spolu s automobilovým průmyslem úzce souvisí. A to jak s financováním aut jak pro dealery, tak i pro koncového zákazníka. Nejdříve se musí dát dohromady ten bordel v bankách a posléze se začne pomalu a jistě vracet vše do normálu. Ale to jen tak brzo nebude, bohužel. V bankách chybí spousta peněz . A pokud si někdo z vás v poslední době nechal spočítat nějakou lízačku nebo úvěr na auto, tak jste určitě zjistili že je všechno od nového roku dražší.(úroky) Takže uvidíme jak to všechno bude pokračovat. Zatím to jen vypadá na propouštění a zkracování prac. doby Editováno: 15. leden 2009, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Co si o tom myslíte? Je to moc smutné,hlavně pro lidi kteří přijdou o práci!! Celkem chápu trable tak slavných a drahých značek, přesně jak tam popisují, že movití lidé raději šetří než utrácejí za drahá auta. Také se mi celkem "líbí" jak píší že to odserou manažeři. "Jaguár Land Rover se zatím rozhodl, že z jeho továren by měly odejít stovky manažerů". Nemusejí to odsírat jen normální zaměstnanci! Veškerá odvětví jak automobilový tak i např. průmyslová odvětví tak i další prostě se to nějak projeví a pán bůh nás chraň!! Ať už se to zas vrátí vše do normálu, mám celkem strach z budoucnosti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Romariooo: Kámo spíš se bojme o to abychom měli co jíst a kde bydlet než to v čem budeme jezdit je to smutné, ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Pernikář: ano.Máš pravdu.Docela z toho mám strach ale snad rok 2009 nějakým způsobem překleneme a bude zase dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tak nějak svítit se bude pořád ne Romane? Ale co ty vostatní odvětví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Roberte...nevím jak u Vás ale u nás ted probíhá fáze jednáni...kdo bude dělat připravu a kdo realizaci...Docela boje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 u nás je kvôli plynu aj problém s elektrinou tak neviem kto bude svietiť ale viem že ČEZ má robiť jadrovú elektráreň u nás nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 to roman_ já radši nic nevim.. to wrc: čez se sere všude možně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Já jsem zvědavej na Mladou Boleslav...kdy a za jakých podmínek se z té krize vyhrabou.Už začali s výrobou,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 v tom clanku jak se pise o Audi s tim bych moc nesouhlasil,ja delam komlet elektriku do nich a taky se nam snizila vyroba,od vanoc jsem nebyl jeste v praci,jdeme az 20.1. tak uvidim ,treba se to zmenilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 jo jo je to f prdeli.. nikomu nepřeju nucenou dovolenou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Radek tuning: fakt jo? A to jste od nového roku ještě nebyli v práci? Hrozná představa.Ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 nebyli,uz jsme doma asi od 14.12.2008 , je to mazec,u nas se taky vyrabi elektrika do octavek fabii romstru a tak a co jsem slysel tak tenhle tyden poslali octavky taky na dovcu jestli to takhle pujde dal tak to bude hodne spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 nejsem workoholik ale bejt doma by mě žralo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Kamaráde...to s Tebou cítim.Já byl před 15 lety tři týdny nezaměstnaný a bylo to psycho.Já byl na skok z okna.Nekecám.Ted jsem 15 let na ČEZu a každé ráno(a to si nedělám prdel) děkuju tomu nahoře že mám práci.P.S a to nejsem věříci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) no nudim se,to je pravda,ale nejak me to neva zas je pravda ze i penizku je min kdyz jsem doma,jen doufam ze s eto uz budu lepsit Romario: tak doufam ze tam dalsich 15let vydrzis snad se to nedotkne ta krize i Cezu,ikdyz dneska je mozny uz vsechno Editováno: 15. leden 2009, autor: Radektuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak v to nevěřim a psychycky se připravuju na to nejhorší...máme ted novej program který se jmenuje ŠTÍHLÁ FIRMA...dávam tomu pár let...2-3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Keby len byt doma, ale dostanes len nejakych 60% mzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 od novyho roku mam nekolik dni dovcu a nekolik dni jen 75procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 roman: myslíš že děkuješ těm dvoum Martinovi a Romanovi? já dávám tomu bordelu rok, maximálně dva než se to pos.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Roberte: tomu ne.Tomu opravdu neděkuju. P.S jinak s tim časovým odhadem s Tebou souhlasím.Ted propouštěji u nás v Distr.službách 60 lidi.Masakr.Lidi z rozvoden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 já musím také zůstat doma měl jsem nastoupit již toto pondělí, ale u mě je to spíše jen kvůli zákazníkům... dělám do plastových a dřevěných oken a dveří.. okna jsou jen se čeká až se ozvou lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 U nás v bytovce se maji měnit okna! Nechceš udělat nabídku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.