Přejít na obsah

Automobilky maji velké problémy

Romariooo

Doporučené příspěvky

Je fakt, že krizovka začala u bank a ty spolu s automobilovým průmyslem úzce souvisí. A to jak s financováním aut jak pro dealery, tak i pro koncového zákazníka. Nejdříve se musí dát dohromady ten bordel v bankách a posléze se začne pomalu a jistě vracet vše do normálu. Ale to jen tak brzo nebude, bohužel. V bankách chybí spousta peněz :feve: .

A pokud si někdo z vás v poslední době nechal spočítat nějakou lízačku nebo úvěr na auto, tak jste určitě zjistili že je všechno od nového roku dražší.(úroky)

Takže uvidíme jak to všechno bude pokračovat. Zatím to jen vypadá na propouštění a zkracování prac. doby

Editováno: , autor: Storm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co si o tom myslíte?

Je to moc smutné,hlavně pro lidi kteří přijdou o práci!! Celkem chápu trable tak slavných a drahých značek, přesně jak tam popisují, že movití lidé raději šetří než utrácejí za drahá auta. Také se mi celkem "líbí" jak píší že to odserou manažeři. "Jaguár Land Rover se zatím rozhodl, že z jeho továren by měly odejít stovky manažerů". Nemusejí to odsírat jen normální zaměstnanci! Veškerá odvětví jak automobilový tak i např. průmyslová odvětví tak i další prostě se to nějak projeví a pán bůh nás chraň!! Ať už se to zas vrátí vše do normálu, mám celkem strach z budoucnosti!

Odkaz ke komentáři

no nudim se,to je pravda,ale nejak me to neva :) zas je pravda ze i penizku je min kdyz jsem doma,jen doufam ze s eto uz budu lepsit

Romario: tak doufam ze tam dalsich 15let vydrzis ;) snad se to nedotkne ta krize i Cezu,ikdyz dneska je mozny uz vsechno

Editováno: , autor: Radektuning
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...