Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Co si o tom myslíte?

Je fakt, že krizovka začala u bank a ty spolu s automobilovým průmyslem úzce souvisí. A to jak s financováním aut jak pro dealery, tak i pro koncového zákazníka. Nejdříve se musí dát dohromady ten bordel v bankách a posléze se začne pomalu a jistě vracet vše do normálu. Ale to jen tak brzo nebude, bohužel. V bankách chybí spousta peněz :feve: .

A pokud si někdo z vás v poslední době nechal spočítat nějakou lízačku nebo úvěr na auto, tak jste určitě zjistili že je všechno od nového roku dražší.(úroky)

Takže uvidíme jak to všechno bude pokračovat. Zatím to jen vypadá na propouštění a zkracování prac. doby

Upraveno od Storm

Co si o tom myslíte?

Je to moc smutné,hlavně pro lidi kteří přijdou o práci!! Celkem chápu trable tak slavných a drahých značek, přesně jak tam popisují, že movití lidé raději šetří než utrácejí za drahá auta. Také se mi celkem "líbí" jak píší že to odserou manažeři. "Jaguár Land Rover se zatím rozhodl, že z jeho továren by měly odejít stovky manažerů". Nemusejí to odsírat jen normální zaměstnanci! Veškerá odvětví jak automobilový tak i např. průmyslová odvětví tak i další prostě se to nějak projeví a pán bůh nás chraň!! Ať už se to zas vrátí vše do normálu, mám celkem strach z budoucnosti!

Romariooo: Kámo spíš se bojme o to abychom měli co jíst a kde bydlet než to v čem budeme jezdit je to smutné, ale je to tak...

• Autor

Pernikář: ano.Máš pravdu.Docela z toho mám strach ale snad rok 2009 nějakým způsobem překleneme a bude zase dobře.

tak nějak svítit se bude pořád ne Romane? Ale co ty vostatní odvětví.. :unsure:

• Autor

Roberte...nevím jak u Vás ale u nás ted probíhá fáze jednáni...kdo bude dělat připravu a kdo realizaci...Docela boje...

u nás je kvôli plynu aj problém s elektrinou :aggressive: tak neviem kto bude svietiť :kol-48: ale viem že ČEZ má robiť jadrovú elektráreň u nás nie?

to roman_ já radši nic nevim..

to wrc: čez se sere všude možně.. lol

• Autor

Já jsem zvědavej na Mladou Boleslav...kdy a za jakých podmínek se z té krize vyhrabou.Už začali s výrobou,ne?

v tom clanku jak se pise o Audi s tim bych moc nesouhlasil,ja delam komlet elektriku do nich a taky se nam snizila vyroba,od vanoc jsem nebyl jeste v praci,jdeme az 20.1. tak uvidim ,treba se to zmenilo :feve:

jo jo je to f prdeli.. nikomu nepřeju nucenou dovolenou..

• Autor

Radek tuning: fakt jo? A to jste od nového roku ještě nebyli v práci? Hrozná představa.Ach jo! :aggressive:

nebyli,uz jsme doma asi od 14.12.2008 , je to mazec,u nas se taky vyrabi elektrika do octavek fabii romstru a tak a co jsem slysel tak tenhle tyden poslali octavky taky na dovcu :feve: jestli to takhle pujde dal tak to bude hodne spatny

nejsem workoholik ale bejt doma by mě žralo..

• Autor

Kamaráde...to s Tebou cítim.Já byl před 15 lety tři týdny nezaměstnaný a bylo to psycho.Já byl na skok z okna.Nekecám.Ted jsem 15 let na ČEZu a každé ráno(a to si nedělám prdel) děkuju tomu nahoře že mám práci.P.S a to nejsem věříci.

no nudim se,to je pravda,ale nejak me to neva :) zas je pravda ze i penizku je min kdyz jsem doma,jen doufam ze s eto uz budu lepsit

Romario: tak doufam ze tam dalsich 15let vydrzis ;) snad se to nedotkne ta krize i Cezu,ikdyz dneska je mozny uz vsechno

Upraveno od Radektuning

• Autor

Tak v to nevěřim a psychycky se připravuju na to nejhorší...máme ted novej program který se jmenuje ŠTÍHLÁ FIRMA...dávam tomu pár let...2-3 roky.

Keby len byt doma, ale dostanes len nejakych 60% mzdy... :kuk:

od novyho roku mam nekolik dni dovcu a nekolik dni jen 75procent :feve:

roman: myslíš že děkuješ těm dvoum Martinovi a Romanovi?

já dávám tomu bordelu rok, maximálně dva než se to pos..

• Autor

Roberte: tomu ne.Tomu opravdu neděkuju.

P.S jinak s tim časovým odhadem s Tebou souhlasím.Ted propouštěji u nás v Distr.službách 60 lidi.Masakr.Lidi z rozvoden...

já musím také zůstat doma měl jsem nastoupit již toto pondělí, ale u mě je to spíše jen kvůli zákazníkům... dělám do plastových a dřevěných oken a dveří.. okna jsou jen se čeká až se ozvou lidi :feve:

• Autor

U nás v bytovce se maji měnit okna! Nechceš udělat nabídku?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.