George3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Dobrý den,může mě někdo poradit?Když zapojim alarm,tak se me okamzite rosvítí pravá strana vozu(blinkry),a nezhasne ani po vypnutí motoru.Mám škoda octavia 1,4 16 V r.v. 2001.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Trochu více specifikuj......domontovaný origo????? Ahoj Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Zdar,melo by to byt original od skody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elekton123 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Zdar,melo by to byt original od skody.. už som mal také prípady. robí to relé alarmu.. treba rozobrať, a vymeniť rele... skus, a pojde to , časta zavada alarmu čo dodávala skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 jj rele zůstalo slepené :-))))stává se jak psal kolega.....mají to tam asi dost poddimenzované.....M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A nevis kde se da koupit,teda pokud lze vubec koupit samostatne..?Jinak jsem s tim byl u autoelektrikare a ten rikal ze se ten alarm musi vymenit,ze ho "znicila" predchozi spatna baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.