LucasCZE Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 No tak to proste reklamuj, ne? Pokud teda mas tu moznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Prohlédnout zda mezi sklem a senzorem nejsou vzduchové bubliny a pokud ne tak je buď senzor špatný nebo špatně nakódovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Sklo je puvodni z vyroby. Nikdy nemeneno!! pouze destovy senzor se menil a od te doby funguje, jako ten vadny. Tzn. Nekdy behem dne zhasnul nekdy ne a to bylo slunicko a jasno. Stacilo nekde po par km zastavit zajit do obchodu a svitilo denni sviceni a jindy hl. Svetlomety. Dela si to co chce. Reklamaci budu resit, pokud to zrovna nebude fungovat:-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 tedy jinými slovy blblo to a výměna senzoru nepomohla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Měl jsem stejný problém a dělal to vadný konektor pod krytem dešťáku. Někdy pomuže prostříknout,ale většinou je lepší ho vyměnit. Zvláštní je že většinou to dělá těm co mají dešťák z výroby a dodělávanej light ass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Jj, presne tak. Vymena tomu nepomohla!! Usmevne je, ze jsem jel na hory... Sviti slunicko a porad mi svitily hl. Svetlomety. Pak behem cesty mala snehova prehanka s destem a ejhle, spustilo se denni sviceni po par minutach zase svitily hl. Svetlomety. Uz me to sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DawiDX Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Chlapi, resim uplne to same! Destak mam od vyroby, light assistent dodelavany. Uz jsem myslel, ze mam problem vyreseny (viz predchozi prispevky), ale neni tomu tak - pozoruji stejne chovani jako Martin.sv. Zkusim se jeste mrknout na ten konektor, diky za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Já mam podobnej problém, dešťák i lightassist dodělávanej, funguje to jak má, jen se občas stane, že zapnu zapalování a světla svítěj furt bez ohledu na to jestli je světlo nebo tma. Vypnutí zapalování nepomáhá, jediný co to vyřeší je cvaknout přepínačem světel na 0 a hned zpět na AUTO. Světla zůstanou zhasnutý a tak to zas nějakou dobu funguje, než po zapnutí zapalování opět zůstanou svítit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Jeste prosim oziveni precetl jsem to cele jenom dotaz takze kdyz mam o2 face rv 5/2010 a chci udelat light assist takze mi staci jenom dotahnout jeden kabel z vypinace do jednotky a nakodovat ? Destovej senzor ma origo z vyroby Pak jsem koukal ze nekdo daval fotku ty jednotky a tam ten chybel takze se to musi rozebrat a dopajet tam kabel ? Nebo se delali vic verzi destaku se svetelnym a bez ? Tady ten na kazdej strane 1 bilou tecku to by mohl bejt svetelnej ne ? Nebo nejakou fotku na porovnani ? Editováno: 29. Duben 2015, autor: roubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 všeobecně se tvrdí, že stačí dotáhnout kabel, vyměnit spínač a nakódovat. Já mám face 2011 a drát už tam byl, takže u mě ty byl jen spínač a kódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 ... Pak jsem koukal ze nekdo daval fotku ty jednotky a tam ten chybel takze se to musi rozebrat a dopajet tam kabel ? Nebo se delali vic verzi destaku se svetelnym a bez ? Tady ten na kazdej strane 1 bilou tecku to by mohl bejt svetelnej ne ? Nebo nejakou fotku na porovnani ? Všechny typy dešťových senzorů na O2 v sobě maj i světelnej senzor. Ani se nemusí nic pájet, jen koupíš kus drátu (pokud ho tam už nemáš jako Wittmann), dva piny, nakrimpuješ, nastrkáš to do konektorů a nakóduješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Dekuji za upresneni koukal jsem na to a zazrak ten kabel tam mam taky zitra zajedu pro vypinac a sup nakodovat at uz to funguje jeste jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) E0181AB8E05BF1C040080080110081E4427900AE526D856C5C0540000040 Octavia fl 2010 Prosim vas dokazali by jste mi udelat kod na ten svetelnej ? A zaroven ch/lv ? Corner a ma to denni v mlhovkach vedle tak aby to stim pracovalo ? Lcode se semnou dneska nebavi dekuji Editováno: 1. Květen 2015, autor: roubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doctor01 Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 (editace) Ahojte, Mám OII 2008, budem meniť čelné ale kolega mi doniesol okno so senzorom dažďa + svetelný a keďže mám už dlhšiu dobu aj samostmievacie zrkadlo, chcel by som to zbuchnúť do hromady....ale s elektrikou nie som moc kamarát tak sa pýtam či by to vedel niekto namontovať a zapojiť. Dík Editováno: 11. Srpen 2016, autor: Doctor01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Urcite by ti to nekdo udelal, ale mel bys napsat odkud jsi. Nebo klidne zajedes do Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doctor01 Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Tak do Prahy zrovna nemám cestu, som z Trenčína takže okolie SR a CZ od 100 do 200 km nie problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Casto se tady doporucuje Cardiagnostik, ktery je i v Prostejove, ktery mas necelych 140 km. Takze to by ti mozna mohlo vyhovovat. Osobni zkusenost s nimi nemam, ale kazdy je vzdy vychvaloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doctor01 Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Dik moc, skúsim zavolať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel36 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Zdravím, pročetl jsem mnoho témat a není mi jasné kódování pro automatické rozsvěcování světel při poklesu intezity světla. Na O2 rv. 2012 jsem vyměnil původní vypínač za 4-polohový, samostmívací zrcátko mám z výroby a ve svazku vodičů vedených k vypínači jsou všechny kabely. Pochopil jsem, že přes VAG bych měl light assist zprovoznit, ale postup jsem nenašel. Byl by někdo ochotný mi poradit co konkrétně nastavit? Díky Editováno: 8. Únor 2018, autor: Daniel36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Byt 17 bit 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel36 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Díkec mrknu na to. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.