Publikováno Leden 25, 200916 r Ahoj, mohl by mi někdo poradit, zda se dá vyměnit plexi na budících u fábie I. Mám ho poškrábaný a chtěl bych ho vyměnit. Nikde jsem zatím nepátral, zda je možné plexi koupit samostatně, a kupovat kvůli tomu celé budíky mi přijde zbytečný. díky za info.
Leden 25, 200916 r oficiálně nekoupíš, neexistuje náhradní díl. škoda ho nemá, kupuje komplet budíky. občas se dá sehnat, ale vzhledem k tomu, že se již nevyrábí, počítej s vysokou cenou. zkus si dát inzerát do bazaru.
Leden 26, 200916 r Autor oficiálně nekoupíš, neexistuje náhradní díl. škoda ho nemá, kupuje komplet budíky.občas se dá sehnat, ale vzhledem k tomu, že se již nevyrábí, počítej s vysokou cenou. zkus si dát inzerát do bazaru. díky za informaci ! určitě zkusím vyvěsit inzerát, třeba budu mít štígro ...
Leden 26, 200916 r a nebo koupit rovnou celé bazarové budíky bez PP ty většinou zde v bazaru nemají moc velkou cenu takže by byla i příznivá cenovka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.