Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No to neoslňujou protože jsem tam dal rozptylový.Není to tak jasný světlo jako normální žárovky a taky to C není tak výrazný.Je to focený mobilem zkusím vzít foták a vyfotit to

dik, pockam na foto :palec2:

planujete denni sviceni, kam ho umistite ?

• o 2 týdny později...
Vloženo

protože tam jsou červený diody tak to má lepší světlo než normální žárovky u kterých to je malinko jiný světlo.Až bude čas tak to zkusím porovnat se žárovkama na jedný straně a hodim zase fotku

• o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Zádrhel ,

mám od roberta komplet ( parkovacky , stropni lampicka 3x , kurf )

vsimnul sem si tak po 3 mesicich jezdeni ze ledka v kufru sviti imrvere i kdyz auto zamknu sviti letka porad, nevim jsetli to neni jako u stropni ze zhasne treba po chvilce , to netusim. Takze sem ji prohodil zpatky na obyc zarovku - neresil jste nekdo tento problem??

Vloženo

taky jsem na to koukal poprvý jak blbec,ale stejně jak se zavře kufr tak se sníží o něco světlo z tý diody,ale uplně nezhasne a právě po nějakym čase zhasne úplně

Vloženo

Chlapi to už je jako v amerických autech, který se daj otevřít zevnitř kufru... To světlo se zháší až po chvilce, aby se v případě, že tam někoho zavřete, mohl alespoň zorientovat! :smich::smich:

• o 2 týdny později...
Vloženo

No já jsem zákazník jednoho velkoobchodu a teď mi přišlo tohle. Netuším ale jaké má O2 patice v různých žárovkách, takže ani nevím jestli tohle může někomu pomoct. Nicméně to sem dám, co kdyby....

Kdyby to tedy náhodou bylo k ničemu, tak se omlouvám.

LED.pdf

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Zdravím všechny. V poslední době vidím čím dál tím více Roomsterů, kterým nesvítí ty koncové "céčka" celé. Někomu třeba jenom spodní část, jinému spodní i prostřední atd. Kolik tam vlastně je žárovek v jednom světle ? Tři ? Šest žárovek na dvě koncové světla se mi zdá trochu moc. Jaký mají odběr ?

• o 1 rok později...
Vloženo

Mohli by ste mi poradit kupil som si tie led diody namiesto parkovacich svetiel ich chcem dat do fabie a mam taky problem ze nemozem sa dostat a vytiahnut tie stare parkovacky hmm su v takom tunele pristup je velmi zly ako sa to da odtial dostat?Na starej fabie mi to slo bez problemov a v tejto novej mam problem aj ked taham za kable nechce to ist.

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

máte někdo foto led diod v parkovačkách,nebo našel se tu už někdo,kdo dal u FII ledky do denního svícení?Za 14 dni budu mít FII facelift a chtěl bych to koupit,než ji budu mit doma.

A ještě jeden dotaz,FII facelift sportline má už bílé podsvícení budíků?

Editováno: , autor: nooeell

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...