Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) jeste me nezatracuj, ale musim bejt po nedeli fit, asi taky bude zalezet na pocasi. To budu jenom rád když budu mět po cestě dohled páč budu po noční Editováno: 5. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Podle poslední předpovědi je to stálo polojasno a 23°C, tak to počasí snad klapne. Jinak někdo tu byl ještě z Vyškova,ale netuším kdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak klucíí já dorazím sice sám ale přece jo a v kolik a kde se srážíte ne ofiko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Perfekt, zatím to vypadá na účast kolem 50 aut,což není špatný. Pro neofiko setkání doporučuju již dříve zmíněnou restauraci Plaudit. Co se týká místa srazu, tak my tam budeme už od rána,takže můžete přijet prakticky kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Zástupce Vyškova jsem já V pátek ráno brzo vstát, umýt auto a kolem deváté vyrážím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak pry taky dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 CMF, no to je perfekt, ale doufám, že autíkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jen já nic Ani nevíte, jak mě to mrzí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 CMF, no to je perfekt, ale doufám, že autíkem. Jo ale ne svym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 dotaz na pořádající: je nedaleko místa srazu nějaká samoobslužná WAPka?(případně kde přesně) auto pravděpodobně nestihnu dříve umejt:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 auto musí být čisté za každé situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 lukyssek: wapka je u ČS Kontakt, http://www.mapy.cz/#x=134710272@y=13775360...59845_151799681 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 dakii, díky, snad to nějak najdu, dneska už totiž umejt to v Praze nestihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Je to Loc: 50°35'43.382"N, 15°7'57.3"E ČS kontakt na výjezdu směr PHA, na tý mapě bylo něco jiného :-) Je to ta pumpa šikmo vlevo nahoře.... ještě odkaz.... http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=id%3Apremise%20633478 Editováno: 7. Květen 2009, autor: Paolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jeee koukam, ze to je tentokrat v doubi a ne na autobusaku ... tama budu nejspis zitra projizdet na kole smer Cesky raj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 V pátek ráno brzo vstát, umýt auto a kolem deváté vyrážím Tak jeď dřív páč v 8:00 otvírá myčka ve Slatině na AVII. Aspoň nepojedu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Pokud nepojede Olaf, měl by jet ještě Speedy, ne? Néé, na myčku néé Hezky hadice, kýbl, šampon a utřít do sucha Ale jsem zvědavej jak to bude vypadat po 259 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ... To nevím páč mě nikdo další neříkal. Hadice a kýbl momentálně nehrozí páč končím v práci ráno v 7:04 a dom se nedostanu tak ještě min.metr než dodělají silnic před barákem 259 Km ? Přes Prahu je to po D1 něco málo přes 300 a jet po okrskách mě stačilo minulej týden z Vysokýho Mýta !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No vidíš, já nebyl tak si to dám zítra Přes Prahu koukám mi to píše 336 km. Časově to vyjde asi tak na stejno, ale vím jak by se to na dálnici určitě někdě zvrhlo Takže hezky piánko po okreskách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Není kde by se to zvrtlo !!! Tempomat na nějakou přiměřenou 1x0 Km rychlost a jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak bys trochu vymetl pavučiny jako Lugo do Mýta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Už jich tam taky moc není Mýto jste jeli jak draci všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Cus. Bude nekde nejaky placek na auta,kouknout se,nafotit atd. Pojedu rano na Liberec a domu tak na 12hod.,jsem si rikal ze kdyz pojedu kolem ze se ukazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ... To byla taková volnější jízda - aspoň pro některý !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.