-Martin- Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak já teda dorazím když to mám jenom pár kiláčků ale upozorňuju že tam nikoho nebud znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 -Martin- : určo doraž, seznámíš se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 mole: njn... mam.. heh.. .rovnych 20ročkou dnes.. heheh... to už nebudem tahať kačera za sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 neke, ségra má taky dneska dvacet tak všechno nejlepší a přijeď to oslavit k nám rád ti pomůžu v zapíjení jo a kačera klidně vem sebou,když ti to udělá radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 tak Stenley, taky přeju vše nejlepší k narozkám a doraz, zvu tě na panáka -Martin-: určitě doraž, jsme super banda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 mole: ty jo tak to vem segru na srazek sebou.. hehehe...to tam z ni oslavim a pekne hezky .. lol hehe.. kačera nevemu aby ste mi ho nekdo nezavidelly lol a nezobraly mi ho potom .. hehe synius: tak to te beru za slovo ale fakt to neni 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 stenly: ještě jednou napíšeš Synius a ne Sinius a budu tě oslovovat jako bývalého kamaráda ..ale panák platí mole: jasný ségru ber, čím více dívek a aut tím lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Stenly, i ode mě všechno nej. Martine, jen doraž, nemáš se čeho bát, seznámíš se . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Sinius (s tvrdým či měkkým, jak se mu to právě líbí): ségra tam bude u kasy, mimo to ji znáš, zúčastňuje se našich schůzí a obvykle s námi jezdí i na akce akorát vás asi zklamu, je šťastně zaláskovaná btw. čím víc se to blíží,tím víc mám noční můry z počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Stenly: Vše nej k narozkám Počasí bych se zatím nebála, kdyby vydrželo takové jaké je... Jinak naší účast zatím 100% potvrdit nemůžu ale chtěla bych dorazit aspoň v pátek tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No vždyť je to jen v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no jasný, myslím tím že bysme večer odjížděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já se vidím taky na pátek. Uvidím v kolik pojedem zpátky. Ale dorazím. Já chci pohárek za nejhezčí auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tomu říkám přístup Pokud vyhraješ, jsem si na 101% že přehlídneš i to,že vítěz nedostane pohár,ale jen diplom a věcnou cenu. Ta je totiž taková, že budete valit bulvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) nový auto? u nás rozhodne stav nádrže Editováno: 21. Duben 2009, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nový auto to úplně není ale můžu říct, že už jsi hodně, hodně...daleko od správnýho tipu. Ale kdybych Vám to vyžvanil,tak mi to forča omlátí o hlavu Stav nádrže? Jééé,to se nějak vyřeší přeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no ti si piš prezidente, to by bylo boulí jééééje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 synijus prepač mi to fakt sa mi to stalo prvykrat v živote nie fakt sorrky ked ti to vadi... hehe... inak dik vam všetkym za blahoprianie k narodkam... na zraz dufam že dorazim.. ale vizera to tak že ano.. hehe.. niečo som začal špekulovať a ked sa mi to podari tak som tam u vas ako na koni.. inak Mates_XIV nemysli si že prve miesto o najkrajšie auto vyhraš Ty maš tu jedneho velkeho konkurenta a to som Ja :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak já můžu být uplně v klidu, co se týká soutěží kdo by taky hodnotil odřené, vykradené auto se špinavejma sedačkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 taky jsem v klídku největším, radši do Turnova nebudu mejt auto, abych nikomu nekonkuroval ani vzdáleně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 lukysku ale no... veď maš nadherne autiško.. a tu pišeme len srandy... určite ho umy a si myslim že nejaku tu cenu určo ziskaš,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 stenly, ja to taky nemyslím vážně...trochu ho umeju, to se neboj:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jo pozor na něj na kluka... on chce ostatní lstí donutit k tomu, aby soutěž podcenili a pak to sám a jedinej bude mít nablejskaný jak psí kulky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Mole: neboj, moje autí bude umytý, na nějakou výhru však nepomýšlím, moje auto není tuning, mam ho jen pro radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak se nehadejte lidi šanci mate všici...ja jsem v porotě to neznamena že beru uplatky ale muj modrásek do soutěže nejde tak blejskejte a snažte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.