Hrábě Fernétti Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Od kdy má hrábě fabii ? O něčem zase ještě nevím !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Opraveno a pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 gelger: myslel jsem Cenu EDT, v Divácké soutěži znám jen vítěze. Příště uděláme víc pohárů, slibuju. Tak to jsem nečekal že se bude tak libit ta moje Fabule že skončím o 3 body za prvním tak to je bomba diky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak jsem taky doma, dojeli jsme domů až dnes odpoledne a srázek super Prasátko, spanilka, lidi, prostě spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Stenly:koukej sem dát fotky kamarat máš jich určo dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ma nekdo video kdo by ho nasdilel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 super srazek.... ..spanilka paradni..není co dodat..jen mozna, na prístím srazu ahoj..a snad i pres noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 a Fanouš:-)tebe si pamatuju...jako bývalou MichalF oktu RS určitě i přes noc...nevíte o co jste přišli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Stenly:koukej sem dát fotky kamarat máš jich určo dost... A to už trefil domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 ... určitě i přes noc...nevíte o co jste přišli... Třeba o toto !!! , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 pecka sraz ohledne organizace potom prase to me fakt dostalo fakt super no a poznal jsem nove lidicky atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 (editace) Ty woe Hrábě proč ta malá slečna foromenová má tak blažený výraz.....ty woe já musel bejt zmaštěnej náhodou jí někdo hlídat musel a hlídal jsem jí dobře.Odjela s rodičema v pořádku domu. konec srandy.....koukej to smazat hajzle... Editováno: 10. Květen 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Jo dobry pokecal jsem s kamosema dal si cunika. Byl trosku medium ale dobrej Priste zase dorazim a snad to bude lepsi nez na bramboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ta už je lepší ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 že já nefotil taky... a bylo by co- na každou svi...se voda vaří...kdy že se to uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tak sem přihodím taky ten náš scenzurovanej výsledek abych ještě vymazal to co se Mirovi nebude líbit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ale prosím tě...jaká cenzůůra..se nemám čeho bát ne?? (na www.freefoto.cz)prý zbytek fotek ale samozřejmě děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 a Fanouš:-)tebe si pamatuju...jako bývalou MichalF oktu RS určitě i přes noc...nevíte o co jste přišli... Uz sem si bejvalku taky nasel na fotkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ahoj lidičky, až ted jsem se po víkendu dostal k internetu a musím říci že srázek parádní a už ted se těším na zopakování p.s. v sobotu ráno jsem se s některými ani nerozloučil(za to omluva)a už před 7.00 jsem odjel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Hele - netušíte někdo kdy zmizel lukkysek? Vím že tam zůstával mezi posledníma, ale když jsem ráno přišel, auto už tam neměl? ...ráno jsem odjel před sedmou hodinou, měl jsem na sobotu docela nabitej program:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Uz sem si bejvalku taky nasel na fotkach tak stejnak skoda ze si ji nevidel na zivo...jinak se chystaj dalsi upravy ...a ukazal bych ti jak hodne je nemocna( lak ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Hezký fotky pánové, škoda že mi to teďkom nevychází časově...ale snad uděláte ještě podobnou akci zase někdy v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ty woe Hrábě proč ta malá slečna foromenová má tak blažený výraz.....ty woe já musel bejt zmaštěnej náhodou jí někdo hlídat musel a hlídal jsem jí dobře.Odjela s rodičema v pořádku domu.konec srandy.....koukej to smazat hajzle... Haha, Míro, klídek, malá foromenka měla z druhý strany švagrovou, tak byla hlídaná stereo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Hezký fotky pánové, škoda že mi to teďkom nevychází časově...ale snad uděláte ještě podobnou akci zase někdy v létě Když budeš koukat ke mě do podpisu, tak jsou tam akce kde 100% budu a o zábavu tam v žádným případě nebude nouze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 tak stejnak skoda ze si ji nevidel na zivo...jinak se chystaj dalsi upravy ...a ukazal bych ti jak hodne je nemocna( lak ) Ze ses ani nepochlubil po kom ji mas, me byla naka povedoma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.