TommyJost1990 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 čus taky mám problém s ložiskem. při zátáčení do prava to dost hučí , myslel sem si že je to prední levé ložisko tak sem ho vymenil ale žádná změna. Někdo nějakou radu? nemůže to být zádní? A jak to poznám točil sem koly ale zda se mi to všechno stejny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 predné zistíš tak,že si dvihneš koleso,jednou rukou chytíš pružinu a druhou koleso roztočíš...ak bude čo i len trochu chytené ložisko,tak ucítiš v tej pružine rezonáciu (ideálne ešte je,keď to koleso demontuješ a trošku odsunieš od kotúča brzdové doštičky,.tým sa to koleso bude ľahšie otáčať..potom koleso nahodíš a zatočíš.)..nezabudni si po práci našľapať brzový pedál,aby si prvé brzdenie nebrzdil aj očami zadné len roztočíš a špatné ložisko sa musí ozvať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Přední roztáčím normálně motorem. Mám EDS, takže musím vytáhnout pojistku na čerpadlo ABS a pak klasika, zvednu kolo, zařadím 5 rychlost a roztočím to třeba na 80km/h, vyřadím a zhasnu motor a pak jen poslouchám. Zadky jsou horší, tam nezbyte nic jiného než to točit rukama nebo třeba nějak vrtačkou atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 len nech ti to nespadne z hevera,lebo ho nechytíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Aku znacku ste kupovali ked ste menili loziska? Mam ponuku na Meyle, SNR, Optimal, Ruville, ABS, tak ze ktore vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Fag se dával v prvovýrobě a ty jsem dával i já ,když odešly mi v předu po 200t. mám na ně najeto 100t. a poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Točil sem a nějak sem nic neslyšel:D asi sem hluchej ... No udělám ještě PP kdyz už mám PL hotové a uvidíse jen té práce zase:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Když jsem si nebyl jist jaký ložisko to je tak jsem račí měnil obě tady jsou nejlevnější a mají vše http://www.autodily-cardo.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Já dával na jedno kolo Fag a na druhé Koyo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 (editace) opati sa menit oba loziska naraz ked zacina hucat len jedno? Editováno: 9. Srpen 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Já měnil druhé do roka (18 tkm), ale třeba někdo Ti zase napíše, že vyměnil jedno a o druhém neví dalších 5 let nebo 100 tkm. Stejně bych podruhé zase měnil je to co hučí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 PRESNE TAK MENIT IBA TO CO HUCI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Tak dneska dorazilo ložisko od Fagu tak zitra montáž. Jen nevim presne a jiste zda je to PP. Ale kdyz jedu rovne a nebo mirne do prave desně to hučí. Levé u je vyměnené. Kdyby měl někdo nějaký nápad jak lépe rozpoznat spatný ložisko uvítám rady Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 ako to zistiť máš popísané na predchádzajúcej strane a to príspevky 45 a 46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lance_I Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Zdravím. Výměna ložisek mi také čeká a tak přemýšlím nad tím, jaké ložisko koupit. SKF, FAG, ... Jakého výrobce jste zvolili vy a mohli by jste ho doporučit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Já naposledy objednal FAG a přišlo v balení FAG ložisko KOYO, což je taky super kvalita. Ale I SKF je super, takže jestli se rozhoduješ hlavně mezi FAG nebo SKF, tak je to dle mě jedno. S jinými výrobci nemám zkušenosti, chtěl jsem vyzkoušet Meyle, ale nenašel jsem odvahu, ale celkem ho taky chválí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bellian Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Zdravím, někdo osvědčený na prodej předních ložisek do OC1? jELDA a sebo už to tady asi zabalili :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luther Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 mam octavii II 2.0TDi rok 2008 dovoz DE a lozisko na predku jsem delal loni pri 217tis. Ted mi huci druhy predek, mam 257tis. Kupoval jsem FAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 toto je sekcia pre OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rusta Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Ahoj, mam dotaz, po vymene predniho loziska auto zaclo tahnout na stranu a pri rychlosti nad 110 km trochu vibruje volant? Cim to muze byt? Treba jestli se nedostal nrejaky prachy mezi kotouc a naboj? A druha otazka je, ze pri lisovani loziska vypadla jedna pulka z loziska. Muze to nejak ovlivnit zivotnost loziska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 aká púlka ložiska? ...nesmie vypadnúť nič ..pravdepodobne ste to špatne nalisovali a preto máš tie prejavy závady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rusta Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Vnitrni pulka, kdyz do nej mechanik bouchnul tak proste vypadlo, akorat to dal zpet a dolisoval ho do konce. Doufam, ze lozisko bude ok, znovu se mi ho kupovat fakt nechce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 nejako sa v tom strácam ..sorry ...to ho tam nabúchaval,alebo lisoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rusta Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Mysleljsem ze se tomu rika lisovani :-) nabouchaval pres tlustou drevenou desku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 tak isto tam búchal aj náboj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.