Srpen 4, 201312 r čus taky mám problém s ložiskem. při zátáčení do prava to dost hučí , myslel sem si že je to prední levé ložisko tak sem ho vymenil ale žádná změna. Někdo nějakou radu? nemůže to být zádní? A jak to poznám točil sem koly ale zda se mi to všechno stejny:)
Srpen 4, 201312 r predné zistíš tak,že si dvihneš koleso,jednou rukou chytíš pružinu a druhou koleso roztočíš...ak bude čo i len trochu chytené ložisko,tak ucítiš v tej pružine rezonáciu (ideálne ešte je,keď to koleso demontuješ a trošku odsunieš od kotúča brzdové doštičky,.tým sa to koleso bude ľahšie otáčať..potom koleso nahodíš a zatočíš.)..nezabudni si po práci našľapať brzový pedál,aby si prvé brzdenie nebrzdil aj očami zadné len roztočíš a špatné ložisko sa musí ozvať
Srpen 4, 201312 r Přední roztáčím normálně motorem. Mám EDS, takže musím vytáhnout pojistku na čerpadlo ABS a pak klasika, zvednu kolo, zařadím 5 rychlost a roztočím to třeba na 80km/h, vyřadím a zhasnu motor a pak jen poslouchám. Zadky jsou horší, tam nezbyte nic jiného než to točit rukama nebo třeba nějak vrtačkou atd.
Srpen 4, 201312 r Aku znacku ste kupovali ked ste menili loziska? Mam ponuku na Meyle, SNR, Optimal, Ruville, ABS, tak ze ktore vybrat
Srpen 4, 201312 r Fag se dával v prvovýrobě a ty jsem dával i já ,když odešly mi v předu po 200t. mám na ně najeto 100t. a poho
Srpen 5, 201312 r Točil sem a nějak sem nic neslyšel:D asi sem hluchej ... No udělám ještě PP kdyz už mám PL hotové a uvidíse jen té práce zase:-D
Srpen 5, 201312 r Když jsem si nebyl jist jaký ložisko to je tak jsem račí měnil obě tady jsou nejlevnější a mají vše http://www.autodily-cardo.cz/
Srpen 9, 201312 r opati sa menit oba loziska naraz ked zacina hucat len jedno? Upraveno Srpen 9, 201312 r od patrikcevela
Srpen 9, 201312 r Já měnil druhé do roka (18 tkm), ale třeba někdo Ti zase napíše, že vyměnil jedno a o druhém neví dalších 5 let nebo 100 tkm. Stejně bych podruhé zase měnil je to co hučí.
Srpen 21, 201312 r Tak dneska dorazilo ložisko od Fagu tak zitra montáž. Jen nevim presne a jiste zda je to PP. Ale kdyz jedu rovne a nebo mirne do prave desně to hučí. Levé u je vyměnené. Kdyby měl někdo nějaký nápad jak lépe rozpoznat spatný ložisko uvítám rady Dík
Prosinec 7, 201311 r Zdravím. Výměna ložisek mi také čeká a tak přemýšlím nad tím, jaké ložisko koupit. SKF, FAG, ... Jakého výrobce jste zvolili vy a mohli by jste ho doporučit?
Prosinec 7, 201311 r Já naposledy objednal FAG a přišlo v balení FAG ložisko KOYO, což je taky super kvalita. Ale I SKF je super, takže jestli se rozhoduješ hlavně mezi FAG nebo SKF, tak je to dle mě jedno. S jinými výrobci nemám zkušenosti, chtěl jsem vyzkoušet Meyle, ale nenašel jsem odvahu, ale celkem ho taky chválí.
Únor 4, 201510 r Zdravím, někdo osvědčený na prodej předních ložisek do OC1? jELDA a sebo už to tady asi zabalili :-(.
Březen 4, 201510 r mam octavii II 2.0TDi rok 2008 dovoz DE a lozisko na predku jsem delal loni pri 217tis. Ted mi huci druhy predek, mam 257tis. Kupoval jsem FAG.
Březen 12, 201510 r Ahoj, mam dotaz, po vymene predniho loziska auto zaclo tahnout na stranu a pri rychlosti nad 110 km trochu vibruje volant? Cim to muze byt? Treba jestli se nedostal nrejaky prachy mezi kotouc a naboj? A druha otazka je, ze pri lisovani loziska vypadla jedna pulka z loziska. Muze to nejak ovlivnit zivotnost loziska?
Březen 12, 201510 r aká púlka ložiska? ...nesmie vypadnúť nič ..pravdepodobne ste to špatne nalisovali a preto máš tie prejavy závady
Březen 12, 201510 r Vnitrni pulka, kdyz do nej mechanik bouchnul tak proste vypadlo, akorat to dal zpet a dolisoval ho do konce. Doufam, ze lozisko bude ok, znovu se mi ho kupovat fakt nechce ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.