pepinoTDi Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jó sex za prvé nevím co to je a za druhé mě to uráží a ty jsi dneska odmítl jáááá? já chtěl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 procetl jsem si to cele a pro ty, kteri chteji dat rec, tak at hledaji modrou fabku s omlacenym predkem. Nestacil jsem jeste predek dat dokupy, zadek uz je skoro v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 uf tak 3 hodiny sem ted drhnul auto komplet jabliskanee jak psiii gule tak zitra ve 2 sem tam :kol-147: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tak jsem to taky vojel vodou ! Razty nějaký malý čips by se hodil ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@s Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) Tag me to ceka zejtra dopoledne,jenom doufam ze se na vapce nebou tvorit kolony na umyti octy :smich: Editováno: 7. Únor 2009, autor: Ol@s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 hojte,ja sem dneska myl auto,aniž sem veděl že je zitra naky sraz,takže se tam stavim.tak zitra hojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 auto umyto Jinak pls pro vsecky, co zitra jedou...nemate nekdo vrtak na vyrezani diry pro senzor parkovaciho asistenta 24mm ? Potreboval bych pujcit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 tak uz se celkem tesim... v pul 11 musim uz vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) to :S-talker Se mrknu jestli mam, kdyz tak vemu... Editováno: 7. Únor 2009, autor: Jen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jen: diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 VY HADI SE ŘÍKALO ŽE TO NEMYJEM A NAJEDNOU TO KAŽDÝ LEŠTÍ JAK O ŽIVOT TAK TO ABYCH SI ZÍTRA PŘIVSTAL A ZAČAL LEŠTIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Razty: Ja nelestil...preletel studenou vodou z hadice a houbou ale vysledek je celkem fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Stejne nez tam dojedu tak to bude jak prase...Jinak nalesteno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 hahaa ja to mam nabliskane mega sem to aj bliskel ale nez tak dojedu bude to jak svina Razty nezabudni ty vytahovaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 VY HADI SE ŘÍKALO ŽE TO NEMYJEM A NAJEDNOU TO KAŽDÝ LEŠTÍ JAK O ŽIVOT TAK TO ABYCH SI ZÍTRA PŘIVSTAL A ZAČAL LEŠTIT Jaksi jsme ti nechtěli podělat narozeniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 chcel sem sa opitat ze co su bocne blinkry tak sem to chcel prehodit za cernee RS ale nevim ani za nic jak to mam vylupnut nechcu odrat lak.... nema s tym nekto skusenost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Bud sundas plastovy podbeh a vyloupnes ho a nebo ta rychlejsi ale horsi varianta, ze ho potlacis, bud na levou , nebo pravou stranu - ted si nejsem jisty.Ale jde to ku.va tezko, ja jsem si u toho aji zanadaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Bud sundas plastovy podbeh a vyloupnes ho a nebo ta rychlejsi ale horsi varianta, ze ho potlacis, bud na levou , nebo pravou stranu - ted si nejsem jisty.Ale jde to ku.va tezko, ja jsem si u toho aji zanadaval. no ja sem to skusil tu horsi variantu a ani za boha to neslo vytahnut len trocha povytahnut.. skusim to este rano nez vyjedu na zraz a ked ne zeberu kladivo a bude :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Rukou to nepude, to musis necim zapacit.Ja jsem omotal sroubovak hadrem at to nepodru.Jeden jsem stejne pak rozstipal - ale spise od zlosti bo se mu nechtelo ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Rukou to nepude, to musis necim zapacit.Ja jsem omotal sroubovak hadrem at to nepodru.Jeden jsem stejne pak rozstipal - ale spise od zlosti bo se mu nechtelo ven hehe tak diky za radu.. ja to este rano skusim.... tak na zrazy zatim zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Zase chcije uz jsem se lekl ze na nasem sraze bude pekne....Klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Take jsem ted koukal a ja to rikal,ze bude chcat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no ja sem to skusil tu horsi variantu a ani za boha to neslo vytahnut len trocha povytahnut.. skusim to este rano nez vyjedu na zraz a ked ne zeberu kladivo a bude :smich: keď to idie v česku tak na slovensku musí tiež!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 kua u nas to sere to bude cesta sama kaluž za hodku uz jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Zase chcije uz jsem se lekl ze na nasem sraze bude pekne....Klasika Jene však jsme už na to připravení ,hlavně aby bylo na ofiko srazu co bude dělat Badys super počasíčko.Toto je sraz pro skalní příznivce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.