s-talker Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no teda, koukam ze jste fotili jen same octavky a ja jakobych tam vubec nebyl To jste me moc nepotesili teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 na jednej si aj ty zahlednutelny na tej poslednej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 to se nepocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 S-TALKER....MARO NA TÉ ČTVRTÉ FOTCE TI JDE VIDĚT KOUSEK KAPOTY TVÁ MODRÁ JE DOBŘE SCHOVANÁ MAJINEK...SUPER FOTKY PAK SE OZVI JAK SI DOPADL S TOU DX NAVIGAČKOU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 to se nepocita šmarja tebe jsem ani neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 jj moc si to postavil ze to nebylo videt Razty: jj dik a to sem chcel zebrat este opticky fotak ... priste haha... jojoo zajtra to zabrusim nejak a skusim to vytahnut lebo uz chcem montovat hudbu ... pak dam vedet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no nevím jak vy, ale až na to počasí to byl fájny sraz a už se těším na další, s takovou účastí nikdo nepočítal a je nás čím dál víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no teda, koukam ze jste fotili jen same octavky a ja jakobych tam vubec nebyl To jste me moc nepotesili teda ale máš ji pěknou, fakt....myslím auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Tak uz jsem doma :)hezke fotky chvalim, akorat mi byla furt kosa , priste si vemu asi i kuklu aby mi nezamrzla huba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 šmarja tebe jsem ani neviděl ja nemam slov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Vidis to, kdyby jsi nam tu slecnu ukazal, vsichni by fotili tvoji fabuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 BadyS - byl jsi na tom spravnem srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Jen: vsak jsme se prosli, chtela videt tu Audinu Nevite kdo z clubu takhle zradil Skodovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Tak už i já jsem dojel, po srazu jsem si zajel ke Cosbymu on mi totiž dovezl dárek ,tak jsem si ho musel odvést domů bude malá změna interiéru .Podle mě na to že to byla jen předzvěst toho co bude organizovat Badys tak jsme se sešli v počtu kterého nedosahuji srazy organizované v jiných regionech. Ostravsko je nejlepši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 NO jo kuze no, Jaruna se ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No bylo to fajn.. muj prvni zraz tak ked bude este nejaky vacsi tak sa dojedu podivat zas .... to uz snad budem mnet ale sport. podvozek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) ale máš ji pěknou, fakt....myslím auto ty jsi vlastne kouk i do auta Editováno: 8. Únor 2009, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Tak už i já jsem dojel, po srazu jsem si zajel ke Cosbymu on mi totiž dovezl dárek ,tak jsem si ho musel odvést domů bude malá změna interiéru .Podle mě na to že to byla jen předzvěst toho co bude organizovat Badys tak jsme se sešli v počtu kterého nedosahuji srazy organizované v jiných regionech. Ostravsko je nejlepši jak to vypadá? asi dobře že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ty jsi vlastne kouk i do auta jj, ale úplně náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Hodil jsem nějaké foto do sekce Vaše Octavie je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Hodil jsem nějaké foto do sekce Vaše Octavie je to super normální zelená kůže, to má každý :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Na pristim sraze bychom mohli postavit vedle sebe vsechny co maji nalepku TDIFun, jako dneska, schvalne kolik jich bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Na pristim sraze bychom mohli postavit vedle sebe vsechny co maji nalepku TDIFun, jako dneska, schvalne kolik jich bude no dneska se jich pár sešlo, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Celkem jo no...6 myslim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Rodinka TDIfuníků se zdárně rozrůstá a to nedá někomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.