Jen Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jen: to vis cerne okna, to je dobra vec Nekdy neni treba videt dovnitr No ja je mam hlavne proti nenechavcum, kdyz uz jedu , tak se schovam do lesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 by ses divil, kolik lidi se obcas po lese prochazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no kdyz uz tam jedu, tak me zajima jen a na lidi dlabu.Ale je to fajn vec ty folie, to zase jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) Nevim jestli se mi to zda ale ta moje okta je naka kurevsky nizka.. Neznalek vedle ma peknej offroud teda TDI FUN-ZDENEK...MÁŠ TO TEDA DOST NÍZKO TEĎ TROCHU NAFUJALO...NECHCEŠ MI PŘIJET PROHRNOUT CESTU K BARÁKU Editováno: 13. Únor 2009, autor: RAZTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 -35 asi to dela ten profil kol. 205/50 r16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no kdyz uz tam jedu, tak me zajima jen a na lidi dlabu.Ale je to fajn vec ty folie, to zase jo a já folie sundal, měl jsem je komplet na celým autě a nedostal jsem technickou, tak jsem se nas..l a jsou pryč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 PEPINO....MUSEL SI TO SUNDAT ASI CHTĚLI CHLUPATÍ DOBŘE VIDĚT JAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 PEPINO....MUSEL SI TO SUNDAT ASI CHTĚLI CHLUPATÍ DOBŘE VIDĚT JAK to STK mě !!! 4litry v koši,hoši! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 NO TCHÁN DAL ZA TY FOLIE 6 LITRŮ, TAK SEM ZVĚDAVÝ JAK DOPADNE NA STK ...... DOUFÁM, ŽE NE JAKO TY PEPINO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 to STK mě !!! 4litry v koši,hoši! Ty vogo,ani jsem si nevsim. Proc jsi nesundal jen predek ? Jak se to sundavalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 zajedu na vrakec koupim skla po 500,- na předek a (nové druhovýroba 700,-) a jedu na STK, výměna na 20minut rozhodně asi rychlejší jak čistič skla od folii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) Ty vogo,ani jsem si nevsim. Proc jsi nesundal jen predek ?Jak se to sundavalo ? v pohodě, jenom na skle zůstalo trochu toho lepidla ale to sundám jak bude tepleji benzínem zpočátku mně to sra..o ale už jsem si zase zvykl na více světla v autě, já sundal nejdříve předek ale nelíbilo se mi to, není to kombajz tam je to vo něčem jiném líp to vypadá Editováno: 14. Únor 2009, autor: pepinoTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 zajedu na vrakec koupim skla po 500,- na předek a (nové druhovýroba 700,-) a jedu na STK, výměna na 20minut rozhodně asi rychlejší jak čistič skla od folii nojo už se stalo já ani totiž nečekal, že se něco bude dít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.