Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Pokud je to ten "vrchni" s tou sexy figurou, tak ten je libovej! :D

Tak jestli si název vrchní zaslouží, tak je to on. A ten na tom Čopru od Esky byl taky jedlej. :smich: :smich: :smich:

Vloženo

Přesně tak soushlas se všema chtělo by to změnit fleka, kvůli néé moc fajn harlejářovi. Jinak páteční večer byl bezva, až na noční klid :punk: jsem rád, že jsem poznal pár členů a taky za menší kalbičku, která stála za to:-)

Vloženo
jojo,160 káčé za 3 hodinky spaní v autě

to mě povídej, naštěstí sme platili jen 160 za 2 osoby - zastavil nás u výjezdu - zmrd!!!

Tak o personálu ani nechci mluvit. Myslím že tam moc neplatí '' Zákazník váš pán '' :smich::smich:lol

to teda rozhodně ne..

Pokud je to ten "vrchni" s tou sexy figurou, tak ten je libovej! :D

kdes byl ty??? nějak sem tě nepotkal? :feve:

Vloženo

No obsluha fakt nesklamala..

čistou hodku sme čekali na jídlo.. (smažák s hranolkama)

jinak srazík parádní..

počasí sice nevypadalo že bude nejak extra, ale bylo docela pekne..

vittorio: díkes za čepicu... ;-) a za umístění v TOP 10 OC.. !

olin: díkes za umístění v TOP 10 music !

pokec s fajn lidma.. proste :palec2:

fotek pár mam, tak snad to sem pak hodim..

Vloženo

Adame, určitě fotky házej ;) já letos nefotil, nedostal sem půjčenou výbavu :feve:

omlouvám se všem, s kterýma sem se nestihl rozloučit! odjezd byl dost narychlo..

Vloženo (editace)

jinak abych nezapomněl, po vyhlášení nám něco přibylo na autě... :smich:

lidi z EDT ví vo co go.. pak uvidíte na fotce.. :p:smich:

Editováno: , autor: AdamCZ
Vloženo

Sraz byl moc super ráno sice pršelo, ale pak se to pěkně vybralo ;) A hlavně pokecal jsem z dost super lidma :palec2:

moody: Pěkný fotky koukam že moje Tisícovka se líbila :)

Vloženo (editace)
parádní pokec, kalbička.. jen ten dědek co mu to tam patří by zasloužil pár na solar.. důležitej jak nevim co a chtěl po nás prachy za nocleh v autě - pokud nebude sraz na jiným místě, tak příště nejspíš nejedem.. dát 3kila vstup a ještě platit za spaní v autě!! Zlatý Doksy, kde platíš vstup a nic víc.. Tohle určitě není nic proti organizátorům, aby si to někdo nevysvětlil špatně!!!

ten deda byl fakt na ranu. 3 kila za 3 hodiny spani na hrbu v aute je docela sila

ale bylo to super :palec2: sem rad ze sem poznal new lidi...

Editováno: , autor: Kubiik
Vloženo (editace)

sraz byl super a hospoda ani letos neszklamala lol (pokud název "hospoda" neni spíš urážka toho označení)

Editováno: , autor: rolbař
Vloženo

Kluci jsem taky rád,že jsem Vás ,alespoň některé poznal osobně. :)

Perfektní sobota,i počasí si nakonec dalo říct :palec2:

Jenom ta hospoda je tragedie,po čekačce na párek a kafe jsem oběd ani neriskoval :feve:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...