TGM1917 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Čaute, zlobí mě startování na Favoušovi, rv 90. Startér zůstává viset a ne a ne zajet do věnce, už se repasuje... Teď co mám zapůjčený, taky chrčí Dokonce jsem ho musel pohladit kladívkem, aby se rozjel. Ale teď k problému: mechoš mi říkal, že pokud se to nezlepší po té repasy, bude to prý úbytkem proudu v obvodech. Setkal jste se někdo s tímto? Jak jste postupovali? Zatím děkuji za odpovědi.. Tomík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Základem je pořádná kostra. Zkus vzít startovací kabel, připoj ho na startér a - pól na baterce a uvidíš jestli to bude lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoklo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ak tam das opraveny starter tak by to malo byt ok na startru je cievka a tam je staly prud od baterky tak ubitok by nemal byt ale treba dat pozor na kostru medzy startrom a cievkov aby bola dobra izolacia ked je to poskodene tak to môze stahnut prud lebo ide stava na kostru uz ked mas dolu sterter tak sa pozry na veniec ci neni ohlodany potom to nôze skripat a zle ho chyta daj dole sviecky daj tam dvojku a tahaj auto pomali do predu a pozry ho po celom obvode ci je v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TGM1917 Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Základem je pořádná kostra. Zkus vzít startovací kabel, připoj ho na startér a - pól na baterce a uvidíš jestli to bude lepší. takže natáhnu od baterky nové + a - z ní ukostřím někde poblíž starteru?? T. Editováno: 9. Únor 2009, autor: TGM1917 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jj. I tak se to dá. Hlavně jsem myslel kostru. Když je špatná tak se taky může stát že ti cvakne/á startér ale netočí. Stejně jako když máš slabou baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TGM1917 Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Základem je pořádná kostra. Zkus vzít startovací kabel, připoj ho na startér a - pól na baterce a uvidíš jestli to bude lepší. Dneska jsem vyměnil kostřící drát na baterii a pořád stejné, no zítra snad bude nový starter.. Tak jsem zvědav. Ještě zkusím o víkendu dobít baterii, jestli to taky není tím..? T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Nemusel jsi měnit hned kabely. Měl jsi vzít ten startovací jak jsem říkal. Za 10 sec. bys věděl na čem jsi. Až tam dáš ten repas tak to nejspíš bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Pokud to chrci, bud spatne zajede pastorek do vence setrvacniku nebo mas pastorek nebo venec hodne opotrebeny, na toto startovaci kabely nemaji vliv. Jinak po elektricke strance je na starteru spis problem s uhliky, nebo komutatorem - pak ma starter snizeny vykon nebo jen cvakne ale neroztoci se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TGM1917 Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak večer jsme namontovali repasovaný starter. Nové uhlíky, pastorek aj. Jsem zvědav ráno.. Pokud by to dělao dál, nechám přeletovat pojistkový panel. A taky mě napadlo, pokud by se teda ztrácel proud, jestli neudělat vypínač na baterku třebas v kastlíku. Co Vy na to? T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.