Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak já to taky nemyslel zle, proti gustu...znáte to:) Ale já bych do toho nešel, jsem taky ten zastánce origo doplňků:(

Copak ti ta fabie udělala že jsi jí tak znetvořil chudák fábie volant je strašný a o tom držáku raději nehovořit :help:

nebudu hodnotit samotný držák, ale to místo je ideální na navigaci, to si říkejte co chcete .... a k tomu volantu, nemám s ním takový problém jako někteří tady, ale napadlo mě, jestli by nevypadalo líp, protáhnout těma prázdnejma dírama jen tak falešně tu stejnou obšívací nit a jakoby je alespoň zaplnit

Taky bych neřek že je to tak hrozný,spíš ta barevná kombinace nějak nesedí ikdyž je v barvě auta,celočernej by asi vypadal ještě líp,ty dírky by určo šli něčím zamaskovat,napadá mne černej silikon do každé dírky a nikdo nic nepozná.

Já být tebou tak ty naše negativní příspěvky neberu tak vážně ;) ,tobě se líbí a seš spokojenej tak není co řešit :palec2: ,přeci s autem jezdíš ty a né někdo z nás.

Držák už je pryč, předal jsem ho svému mladšímu bratrovi, protože jsem si koupil handsfree s displejem :palec2: přes bluethoot,takže už nepotřebuji vidět na telefon a vozím ho normálně v kapsi.

• Autor

Takhle mam drzak taky a je to vyborne misto at to vypada jak chce. Co se tyce volantu, skoda ze neni cerny a neprovlekl jsi snurky temi zbyvajicimi dirkami.

• 1 rok později...

Kolko priblizne kilometrov vydrzi kozou potiahnuty volant na Roomsteri?

Nezodere sa omnoho skor ako klasicky?

To záleží od řidiče co to drží.Třeba já mám ruce samej mozol,ale mažu se indulonou,možná té kuži to pomáhá,jak tym rukám :feve:

Modrou Indulonou (zvanou "dělnická NIVEA") jsem si léta letoucí mazával černou koženou bundu na motorku - vždycky to hezky vonělo, i když moje máti ječela jak lodní siréna nad "takovým plejtváním"... Takže na kůži Indulonu vřele doporučuju - tu bundu jsem nosil snad 8 let a pořád byla jak nová - jenže pak jsem se na té motorce vymlel a rozmlátil se přitom málem na fašírku - a když jsem se dal po roce a čtvrt zase dohromady, motorku jsem jednak prodal (na naléhání drahé polovice) a druhak jsem mezitím přibral tolik kilo, že jsem se do milé bundy už nevešel...

Dik za radu na osetreni ;) , ale vydrzi ten kozeny volant i dostatocne dlho?

Oproti klasickemu?

Opravdu to záleží na tom, jak máš ve zvyku řídit - jestli třeba přehmatáváš, nebo si "zalamuješ palce" při prudší zatáčce, jak při tom přehmatávání pohybuješ rukama = jestli přímo dlaní jedeš po povrchu, nebo nad ním, jak moc se Ti potí ruce při řízení, jestli nemáš nějaký zlozvyk ve smyslu škrabání do povrchu volantu z nudy nebo ze vzteku v koloně... A hodně, ale opravdu hodně záleží na výběru kůže, ze které je potah udělaný. To bohužel Ty sám neovlivníš. Vlivů je moc a nedá se jednoduše odpovědět

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.