pointfrost Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Octavia II Coupe - Na primě 14.2. v 8:35 Tady je program Tady v pravo nahoře ukazka co bude v tom díle. Ale myslim že už ji tady někde někdo řešil, pač už sem ji viděl. I tak se kouknu. Na někoho to bude určitě moc brzo ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jj bylo to celkem zajimavy a nevypadalo to uplne spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Škoda že jsem to propásl.Má TV Prima archiv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Škoda že jsem to propásl.Má TV Prima archiv? http://www.motortv.cz/autosalon/?stranka=a...utosalonu-cs-37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 mě ze všeho nejvíce zaujal ten velký dotykový displej ten byl úplně úžasnej!!!! jinak myslím povedené, určitě by neuškodili nějaké prvky použít i do sériové výroby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Zrovna ten display, me vubec nezaujal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jako technické vychytávka proč ne, jen praktičnost "obyč" knoflíků na ovládání topení a ventilátoru by pro mě byla použití stávajících jinak mi přišlo že je to až moc snížené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Mě se líbila. Akorát nemusím bílou baru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 bílou?? já myslel že to byla stříbrná!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Sem se blbě díval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tak jsem se podíval na archiv na Primě...auto se mi celkově líbil ale čekal bych větší upravy v motoru(rozhodně jiný motor) a jako minus dávám interieru-ten je šílenej.Jinak ten nápad je vskutku super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.