buchty_s_makem Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) celobílou štřechu má dnes každej! ale dík Editováno: 25. Únor 2009, autor: buchty_s_makem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ja bych do toho osobne asi nesel, to spis bilou strechu mezi hagusy, ale kdyz uz tak s trochu mene sirokymi pruhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 pruhy bych nedával, dal bych celou bílou střechu, ale jak to chceš u combíku pořešit po stranách v zadní části vozu? Tam přeci střecha není ukončená (oddělená) jako u krátký fabky, ale přechází (navazuje) plynule na poslední sloupek U auta autorova tématu by se mi pro změnu asi líbila střecha černá, k té batvě bude gut Auto si nafoť a barvu střechy si předělej ve Photoshopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Nelibi, pruhy jsou moc siroke, do zadu bych je vubec nedaval a kdyz dopredu, tak spis jako ma Mini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) ahojky chtěl jsi slyšet názory tak sem se vyjádříl taky já že se mi to nelíbí a neřeším to dál a jestli každý má bílou střechu to je každého věc je to serie od výroby se škodovky takže chtěl jsem ji a tak ji mám,a ty jak chceš tak si ty pruhy dej ale pro mně to bude škaredé to bych tam nedal nikdy na auti ale každý máme jiný vkus Editováno: 26. Únor 2009, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Pruhama z toho VIPER neuděláš ať se snažíš sebevíc. Za mně pruhy rozhodně ne, ta žlutá s tou šachovnicí vypadá hezky a dalo by se při letmém pohledu zaměnit za Mini. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snickers Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 ahoj, rad bych si chtel take polepit střechu a uvažuju o stříbrné a stříbrné zrcátka, bíla klasika by byla take fajn ale vubec netušim jakej by byl vysledek, nechtel by to nekdo skusit ve photoshopu, dikes budu vam moc vděčnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 díky všem za názor. asi si to ještě rozmyslím. určitě musí být užší, aby mi nezasahovaly do senzorů. murder: tys mě dostal (viper ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer6030 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Jee ty mas stejnou Fobii jak mam ja . Mnu ale bohuzel si neumim tam predstavit ty pruhy pac se mi osobne moc nelibi. Bych tam udelal spis neco decentniho a kdyz chces ty pruhy tak urcite uzssi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Skuste si nakombinovat farbu strechy k vasej farbe auta na tejto stranke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Hmm, mají to pěkně udělaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 ozaj pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPatha Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Ahoj jestli se můzu přidat jo tak ja mám na svojí fabii VIPER pruhy a myslím si že to vypadá hodně dobře.... ale přes kapotu jsem si to nenechal dát protože je kapota ve předu hodně tvarovaná a při pohledu by to budilo dojem křivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPatha Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Ahoj jestli se můzu přidat jo tak ja mám na svojí fabii VIPER pruhy a myslím si že to vypadá hodně dobře.... ale přes kapotu jsem si to nenechal dát protože je kapota ve předu hodně tvarovaná a při pohledu by to budilo dojem křivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 už někdo vymyslel, jak na folii s combíkem? asi mezi hagusy co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itali Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Ty pruhy u toho comby mazec. Sice bych do toho nešel , ale u té Tvé barvy je to pěkné. Dej sem pak foto jak jsi se rozhodl .) Ital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Skuste si nakombinovat farbu strechy k vasej farbe auta na tejto stranke. Tak to je hooodne dobryyyyyy.... Dost dobre udelane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 kdyby nekdo mel zajem prodam mu bilou folii a muze si to nalepit sam.Cena bude urcite mnohem nizsi nez tady pisete.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itali Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Cena 2500,- folie .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chryby Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 dobrý den všem, dotaz na všechny zasvěcené - mám fabii v barvě zelená rally (bohužel ne RS ale 1,2 tsi ) mám teď auto v lakovně (frajer s nissanem mi to nepěkně nabořil) a chtěli bychom nastříkat střechu nabílo nebo načerno, ať to trochu vypadá - ale nevím, kterou z těch barev vybrat, navíc: jsou ty střechy matně nebo leskle? uvítám a předem děkuji za každou radu či podnět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Tak k fábce ve světle zelené bych dal asi matnou černou, ta by mohla vypadat dobře. Taky bych chtěl znát názor, jestli by černé octavii I tour v liftbacku slušela bílá střecha. Docela si s tou myšlenou pohráváme akorát jsme to ještě nikde neviděli na živo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Me osobne samotna strecha prijde malo. Takze jeste kola, zrcatka, ev. nejaka linka na spoilerech vpredu a vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 strechy se vzdycinky delaji leskle, u F2ky. ja bych dal tedy jako origo lesklou, aby Ti to ladilo s A sloupkama - jsou taky leskle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 (editace) Bílá se origo dává klasická Candy, černá Magic, stříbrná Brilliant a u Yetiho béžová Cappuccino. Nejsou to speciální barvy jenom na střechy (aspoň teda podle údajů od Škody a pohledu). Jinak viděl jsem pár Fabii I a Octavii, tam podle mě barevná střech vůbec nejde - mají jinak dělanou střechu a je to fakt divný. Editováno: 30. Červenec 2011, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNx Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 co myslite jaka barva se vic hodi k cervene corride na strechu? cerna,bila nebo stribrna? kdyztak kdybyste meli foto realizace(hlavne te cerne a stribrne) ukazte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.