Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtel bych se zeptat zdali mi nekdo neporadi kdyz chci original budiky U FI vymenit za RS ktere mi znamy nabizi z FRS. jestli tam neni zadny problem? mam motorizaci 1,9 tdi. predem diky

dovod?

vymen si podlkad a rucicky a mas to bezpracne.

myslím že vyměnit ty budíky je mín pracné jak je rozebírat. Neměl by v tom byt problém, jen je budeš muset myslím nakodovat.

• Autor

ja si prave taky myslim ze je rychlejsi vymenit cele budiky nez rozebirat ty origo a menit podklad... tak myslis ze pres vag se musi nakodovat a melo by to valit?

jj

Kdybys chtěl ještě jedny,tak je mám origo rs i s pinem.

• Autor

prosim te a mas ty budiky z RS i s maxikem? nebo klasika pc? diky

Jsou jen z pp .Zůstaly nevyužity po montáži maxíku do mojí F1RS-pin znám a na tacho je cca 80000km.Více info 777227503

co blbnete?

ved vymenit podlklad je za minutu hotove. plexi je nacvaknute, das dole rucicky vymenis podklad nasadis rucicky a nacvaknes plexi.

nakodovanie novych chce dva piny, kodovanie klucov, gatewaey a imo a milion veci.....

to je marný, nevysvětlíš ;)

a kde seženu podlkald z rs?

ved z tych druhych budikov co mas. ty co ti je znamy nabizi.

• 8 měsíců později...

Zdravim nevite nekdo kde bych sehnal podklad budiku z Fabia RS?Delam komletni podsviceni budiku a chtel bych tam dat RS podklad dik za odpoved.

samotnej podklad horkotěžko....jedině hledat a shánět komplet budíky FRS (cca kolem 800,-) a podklad vyndat z nich ;)

to je marný, nevysvětlíš ;)
taky sem tu u toho chichotám ;)
  • 3 týdny později...
poradi mi niekto?

chytrej jsi vždycky jak rádio, tak si poraď sám ;)lol

ja som chcel pocut tvoj nazor :) do toho sa viac rozumies :)

hm... poradi mi niekto??? mam moznost kupit tu tapetku a nechcem zdrzovat predavajuceho?? .. tak ako je to stymi budikmi predfacelift na RS ... budu spravne hodnoty ukazovane ako pred vymenou alebo nie?? dakujem ...

ak mas rovnaky motor tak ano.

len obsah sedi 1,9 TDI ale KW nie ..

Upraveno od Lukas1450

zdravim nevim jestli se tu nekdo ptal ale shanim rafičky z nove fabie a vubec nevim kde to sehnat na vrakači to samotny neprodaj a v servisu me řekli totež diky za odpoved

edimax: zkus napsat uživateli Tomas ek, nebo Najmis SZ s tím co sháníš ;)

Skusim sa opytat nema niekto porovnavacie foto tapetky FRS a predface tapetky z TDI ?? dakujem ...

jen s plaketkou ti budou ukazovat zaručeně špatně = FRS má větší maximálku = rychlosti na jiných pozicích :palec2:

tak nevím jakto že mě ukazujou pouze s plaketkou dobře :) dle GPS a radaru při tacho 50 jedu cca real 49...při 80 cca 77...pri 100 real cca 95....nechci kecat, jak bude čas tak obě paketky vyfotim, ale FRS má rychloměr v menší kružnici ale čárky s předface tuším sedí

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.