Přejít na obsah

4.SRAZ OSTRAVSKA 6-7.6.2009 Beskydy-Malenovice


Doporučené příspěvky

Tak hoši kde jeste že se nehlásíte to snad není tak hrozné posedět s kamarády :kol-45::kol-35:-_- .A už se hlaste bo dobíhá termin ať to muže Badys uzavřit ,neříkejte že vás ten poplatek odradil, :kol-26: to snad né? Všichni jsme pořád na srazech brblali že je málo času a že nám nepřeje počasí to všem okouknout a probrat jak to má ten nebo onen udělané a co ještě chce udělat .A teť je možnost a vás to nevzrušuje ,tak aspoň napište že přijedete na skok jen pokecat ať má práce kterou měl Badys :palec2: a Marek :palec2: se zajištovánim tohoto srazu nějaky výsledek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neználka tímto jmenuji náborovým asistentem lol lol lol

je to naprd, že to musíme honit takto narychlo a dosti dopředu, ale musím to dořešit s Hotelem a tak proto to tak holt je. Ale nic senebojte, já to nějak zatáhnu a jako tomu bylo v minulých ročnících, lidu bude dost ;)

Bude ekšn jak kráva lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jó kamaráde náboráři skončili v 89 a já je ještě pamatuju lol .Jen mě nejde do hlavy že je nás tak málo i když věřím že se na to těší hodně lidí jen se nemohou rozhodnout. Je třeba se rozhodnout co má přednost, u mě je to sraz přizniců značky ŠKODA už se na vás všechny těším. :kol-147:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...