Firestone666 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak jsem dneska zkoušel zapojení do horního osvětlení. Povedlo se mi protáhnout kabel decentně pod prostředním clonítkem. Všechno OK akorát nevim kam mám zapájet plus a mínus a hlavně co je plus a mínus )) Foto jedna ukazuje původní zapojení v zapalovačí. to co je veprostřed toho zapiku u tý pružiny je plus nebo mínus? Foto dvě je konektor levý žárovky v osvětlení kam bych to chtěl napájet. Jakej je plus a jakej mínus? němám doma žádnej měřák tak nemůžu vyzkoušet.... A už to chci mít zapojený ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 zapojení v té zásuvce zapalovače je: na prostředním kolíku je plus, po stranách je mínus. to jsou ty dva prohnuté pásky po stranách konektoru v autě je každá kostra hnědý drát. a moc nerozumím těm fotkám kolem osvětlení. jinak co z hlavy pamatuji, osvětlení vypínačů je propojené na modro-šedým kabelu. takže jakmile rozsvítíš nebo otočíš klíčkem (rozsvítí se ti podspícení ovladače světel) pak by se zapnul i valentine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 zajímalo by mě jeslti někdo nedumal nad zabudováním antiradaru skrytě. elektronika skrytá pod palubkou a nějaké to čidlo které snímá radary před sklem, tak aby celý antiradar nebyl vidět na první pohled za čelním sklem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firestone666 Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Dík za ten zapalovač. Máš pravdu je to blbost co jsem napsal.... Kdybch to zapájel na tu žárovku tak by V1 sepnula jenom kdyby to svítilo.. Nevim teda kam to mám prdnout. Přímo na napájecí kably který k tomu dou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak možností je víc, vím že pár lidí to napájí přes solo vypínač. nebo můžeš jak jsem psal na podsvit tlačítek nebo rovnou na klíček zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firestone666 Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 mě se to nechce tahat až někam na palubovku. chci to zapojit nahoře u toho světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 obávám se že do světla jde stálé plus a pak je vše dál přes vypínače buď čtecích lampiček nebo hlavní lampičky, i když musí to lampička nějak poznat když zasunu klíček do zapalování že shasne. podle schématu je tam jen 30ka trvalé plus a kostra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 a relé tam je od toho aby ten plus připojilo při otevření dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firestone666 Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 a co prostě vyndat jednu boční žárovku a napájet to na ty konektory jak jsou naobrázku. to by pak ten boční vypínač světla zapínal a vypínal proud k V1 ne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.