AMartyn Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Čau,tak co...kdy přezouváte na letní? Dnes 4. 3. 2009 Oblačno 8 cstupňů C Zítra 5. 3. 2009 Zataženo Déšť 7 stupňů C Pátek 6. 3. 2009 Zataženo Déšť 6 stupňů C Sobota 7. 3. 2009 Zataženo Déšť Sníh 4 stupňů C Neděle 8. 3. 2009 Zataženo Déšť Sníh 6 stupňů C Pondělí 9. 3. 2009 Zataženo Déšť Sníh 3 stupňů C Úterý 10. 3. 2009 Zataženo Déšť 3 stupňů C Středa 11. 3. 2009 Oblačno Déšť 4 stupňů C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ja som dal letne 15.2. lebo bolo vonku 17 stupnov poobede a 23.2. som uz zas prezuval na zimne po tom, co na cestach napadlo asi 10cm snehu... takze si tiez velmi rad necham poradit od nejakeho odbornika, lebo sa mi to nechce stale prehadzovat - ako by som inej roboty ani nemal.. ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já už jezdím na letních od pondělí, tj. 2.3.09.. no nevím jestli jsem to nějak neuspěchal, ale sníh tu žádnej není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Až bude teplota v průměru nad 8°C....ještě je to počasí falešný, u nás to vidím tak na duben - ale nemůžu se už dočkat PS: radší si sjedu nějkej ten mm navíc, než se ploužit ve sněhu na letních a čekat kdy mi to ustřelí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 vidím to tak okolo 20 března:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ty vado neblázněte,je ještě brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Taky to vidim na konec března :-) , zvlašť, když jsem si koupil nový gumy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ja tomu dávam ještě tejden maximálně dva ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Až bude teplota v průměru nad 8°C....ještě je to počasí falešný, u nás to vidím tak na duben - ale nemůžu se už dočkat PS: radší si sjedu nějkej ten mm navíc, než se ploužit ve sněhu na letních a čekat kdy mi to ustřelí. asi mas pravdu, na snehu na letnych som v ten spominany den smeroval na zvodidla 2 krat (a to bol len poprasok este na ceste), ale nejako som to zrovnal nakoniec nastastie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Taky si myslím že je ještě brzo přezout,viděl bych to při dobrém počasí tak na konec března nejdříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ja se taky nemůžu dočkat,ty plecháče sou hnus...příští rok kupuji na elektrony zimní gumy a bude...ale jinak podle vašich rad počkám na předpověď a tak za 14dní až 3 týdny podle předpovědi přezuji do letních papučí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Hoj já většinou přezouvám když se mění čes mám to jako takovej rituál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Máte někdo přehled do kdy platí povinnost používat zimní pneu na silnicích s nařízenou povinností použít zimní pneu? Je to do konce března nebo dubna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 to je vázaný na termín změny letního a zimního času, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 U nas je to tak, ze ked je suvisla vrstva snehu na vozovke, musia byt pouzite zimne pneumatiky, cize nie je to viazane na ziadny datum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak už jsem něco našel. povinnost používání na vyznačených úsecích je do 30.4 http://www.pneuclub.cz/novinky/18/zimni-vy...eumatiky-na-d1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No protože jsem loni přezul začatkem března kdy bylo 12st a po 14dnech napad sníh zrovna když jsem musel na trasu o 200km a ráno narychlo přezul zpět na zimni letos počkám až na první jarní den ale pouze když teplota bude nad 10st,jinak až na konci března. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 já přezouvám po narozeninách..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ja mam prezute už od pondelka t.j. 2.3. ale dovod bol droty zo zimnych hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 podla mna je este skoro clovek nikdy neviem co moze prijst ale ak by uz bolo stale pocasie tak koniec marca a ked nie tak niekde v polke aprila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 --tak třeba já přezuju až se mi bude chtít a taky až budu mít kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no tak to já si ještě počkám než našetřím zatím holt ty co mmám plech ee fuj ale přezuju při změně času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já přezuju podle toho kdy zakrejou tu značku zimní výbavy. Ale nechce se mi teda do konce dubna drtit zimní, už chci letňáčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) no hele, nejsem si jistej, jestli tu značku zakryjou ta značka má nějakou platnost.. tusím říjen-duben Editováno: 7. Březen 2009, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 .Viki:pokud se v useku,kde tato značka platí nemusíš pohybovat mužeš dát letnáky kdy chceš... což v našem okolí je u nás kopec,žaclík no a pec,malá upa..to je jasný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.