Montyk Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jinak kolečka už mám připravené jen už čekám na šrouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Aha tak to jo já už myslel že je chceš uplně vypujčit a na škodovku namontovat Ne ne. Chtěli zme je vykuchat a vyměnit stříbrný vnitřky za černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak to jo a už si přezul??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Nepřezul. Ještě je brzo. Počkám tak 14 dnů. a navíc teprve budu kupovat letní pláště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Já čekám na ty šrouby ty snad dorrazej v uterý a v sobotu se do toho pustim ať už tam jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) To já počkám na jaro.Když ráno ve 3 vyjíždím do Olmika tak je chladno dost a cestu z5 v pátek ještě vydrží Editováno: 29. Březen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jj to jo já noční teď skončil takže v noci nebo takhle brzo ráno už pojedu až za 3 neděle a to už bude teplo teď budu jezdit jen přes den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Haná - Prostějov - přezuto, zatím se nedá fotit, chčij* a chčij* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jj stále chčij" ještě že nesněží sice přezuto ještě nemám ale to by byl sakra mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak na přezutí je nejvyšší čas, jen mít kola na léto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 já přezuju koncem týdne, ve středu mi dojdou nový gumy, hlásí pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 taky je čekám každým dnem.. :-) ale počítám příští týden že to dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Taky bych už přezul, ale značka povinná zimní výbava má platnost od 1.listopadu do 30.dubna a nevím jestli se po nějakém úseku nesvezu Proč to debílci nedoplnili "platí na sněhu a náledí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Já už jsem to v sobotu nevydržel, a tady je výsledek: brzdiče natřít disky s letními Pirelli P7 205/60/R15 nahodit ... Editováno: 30. Březen 2009, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak sice jsem minulej tejden psal že je počasí na prd, ale v sobotu už jsem to přezul. Je už celkem fajnově a jezdit natěch úzkejch papučích už mě pěkně štvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Čau,tak co...kdy přezouváte na letní?Dnes 4. 3. 2009 Oblačno 8 cstupňů C Zítra 5. 3. 2009 Zataženo Déšť 7 stupňů C Pátek 6. 3. 2009 Zataženo Déšť 6 stupňů C Sobota 7. 3. 2009 Zataženo Déšť Sníh 4 stupňů C Neděle 8. 3. 2009 Zataženo Déšť Sníh 6 stupňů C Pondělí 9. 3. 2009 Zataženo Déšť Sníh 3 stupňů C Úterý 10. 3. 2009 Zataženo Déšť 3 stupňů C Středa 11. 3. 2009 Oblačno Déšť 4 stupňů C Tohle myslím nejsou moc teploty na letní A dnešních ranních 1°C a námraza na sklech taky ne Podle mě není kam pospíchat, o týden či dva už se to nevyprčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 přesně jak píše vojín mišičkoun....není kam spěchat...já přezuju snad až zazáplatujou ten tankodrom aspoň trošku...radši zkurvím plecháč než liťák....není den kdy do nějaké jamky nevlítnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Kapotu bych nechal jak je , jen bych udělal střechu černou, ne karbon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Už sem to navydržel Dnes Editováno: 31. Březen 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jen to ještě umejt a naleštit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 přesně jak píše vojín mišičkoun....není kam spěchat...já přezuju snad až zazáplatujou ten tankodrom aspoň trošku...radši zkurvím plecháč než liťák....není den kdy do nějaké jamky nevlítnu... O tankodromu mi povídej - "dálnice" od Rakovníka na Prahu je psycho, skoro celou cestu omezení na 80 km/h a i tak je to o pusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Kdyby všude udělali nové koberce bylo by lépe některé silnice jsou starší než já a stále plátované pak to podle toho vypadá když se po kouskách rozpadaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 to máš recht, ale to by u nás nesměl být 1km silnice dražší než kdekoliv jinde, nehledě na rychlost práce......pak člověk jede a čeká kdy mu to utrhne nápravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 kibi: este stale existuju miesta, kde je 1km cesty drahsi ako v CR.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Proto mám kola 15/55 chtěl jsem 16/45 ale dal jsem radši větší gumu kvuli těm nárazům alespoň to trošku zmírní naraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.