Přejít na obsah

Vypadávaní elektriky


Hoblik

Doporučené příspěvky

zdravím na mé oktě zaznamenávám poslední dobou jeden problémek, který se stupňuje. Auto ze začatku občas. když třeba stalo 3-4 dny a nejelo neudrželo stav kilometru, a nastavení hodin prostě se samo od sebe restlo, po nastartovaní svitilo kontrolky ESP a posilovače, ty však po cca. 2-3 minutach zhasly a auto funguovalo bez potíží, posilovač jede, ESP taky pracuje jak má.

Bohužel tento týden už sem se setkal se situaci, že sem nastoupil, normalně odemnknul, přitom se večer rozsviti xenony tak jak maji, sednu do auta zastrčím kliče, uslyším cvaknuti, a auto na otočení kličkem nereaguje, je uplně bez energie jako by mělo odpojenou baterku, behem 10 vterin znova cvakne stejny zvuk a auto jde v poho natocit, jenze je restartnute, hodiny 0:00, kilometry 0 a hlavne sviti vsechny vyse uveden oranzove kontrolky, ty po 2-3 minutach jizdy zhasnou a vsechno funguje jak ma.

Nesetkali jste se s tim nekdy ? Auto je jeste v zaruce, ale vzhledem k tomu jak ja ty servisy nemusim tak se chci zeptat co s tim, dignostika nahlasi akorat bordel zpusobeny tim ze neslo ESP a posilovac, sporadicke chyby, po vymazani a opakovani probelmu jsou tam zase.

Jedna se o Octavii combi 10/2007, 1.8TSI, najeto zatím 30tis.km

Diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne toto čo popisuješ som mal na jeseň, po zapnutí kľúčika sa mi rozsvietili iba denné svietenie(potkávačky) a inak celá palubka bola tmavá, po 10s naskočili všetky kontrolky normálne a naštartoval som v pohode(len mi to hlásilo chyby). Vymenil som baterku-nepomohlo, auto bolo v servise a diagnostikovali vadnú CAN gateway(na diagnostike nehlásila nikdy žiaden problém), vymenili ju a od vtedy je to v pohode...

Editováno: , autor: Speeder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...