fyk77 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Taky pridam jednu uchylku. Nesnasim, kdyz si nekdo sedne do meho auta a vytahne si svacinu a zacne v aute "papat"......Hned bych mu tu svacinu nejradeji zatlacil do krku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Bolo to tu už spomenute ale ja to mam tiež. Zamknem auto na parkovisku v praci idem k turniketu prepadne ma pocit ,že som nezamkol auto ,alebo že mam otvorene okno. A ked viem že som to kontroloval. Vratim sa to skontrolovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Viewer a praktikoval jsi to i na sebe? Když jsi omylem škrtnul o dveře, tak jestli jsi taky musel za trest třikrát předpisově nastoupit a vystoupit? Jasně že né, blázníš, nejsem přeci magor, jako trest pro mě úplně postačí že si vezmu přípravek na plasty a předpisově to dám do pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak se taky přidám, ja krom takovych těch :hlídaní auta, kontrla zamknutí atd. Ja jsem v poslední době chytl uchylku, že v autě furt tlačím TIC-TACy mam krabičku tak na 3 dny a mala to viděla, tak jsem ji musel na dětskou sedačku přidělat kapsičku a ma tam taky svoje 2 krabičky TIC-TAC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 já poslední dobou koukám po autech, jak jsou vysoko a ještě si pořád musím hrát s klíčema v zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feri. Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak tady sem odhalil všechny svoje úchylky. Auto umývám každý týden ( jen v zimě méně často ) koberečky taky vyklepávám neustále od kamínků. Na neutrál kvedlám, za ručku tahám taky a když zamknu auto tak ještě 2x zablikám ( ale auto teda neobíhám a netahám za každou kliku - aspoň na něco netrpím ) Vlastní děti nemám ale když vozím ségry ( 11, 12 ) tak jim taky kladu na srdce aby nešlapaly na prahy a měli čistý boty. No a pak ještě spoustu dalších menších a větších úchylek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Standis: no jooo, ve skříni se mu válý sníženej podvozek, co nevidět pujde na auto a už pokukuje a určitě "opovrhuje" vysokejma autama.....to je ale panáčku dost težká úchylka Feri: taky pěknej výčet a kdyby tě segry děcka neuposlechly, ber si příklad z viewera....ten má ten zaručeně nej postup, jak děcka "převychovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feri. Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) Feri: taky pěknej výčet a kdyby tě segry děcka neuposlechly, ber si příklad z viewera....ten má ten zaručeně nej postup, jak děcka "převychovat" Na nastupování a vystupování by se mě vykaš..., ty už se musí být hlava nehlava Editováno: 14. Březen 2009, autor: Feri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Já ,když pominu,že pojídání čehokoliv v autě je pro mě takřka hrdelní zločin,zase nesnáším otisky prstů a jiné ťápoty na okýnkách.Stále nachápu,proč musí někdo zanechávat daktyloskopické stopy na skle,když dveře mají madla a kliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já ,když pominu,že pojídání čehokoliv v autě je pro mě takřka hrdelní zločin,zase nesnáším otisky prstů a jiné ťápoty na okýnkách.Stále nachápu,proč musí někdo zanechávat daktyloskopické stopy na skle,když dveře mají madla a kliky. Já tu záhadu už rozluštil....často vozím ségry prcky a taky mě štvaly "hmatance" a otisky na sklech, ale když to přešlo do fáze, že na sklech byly prstem opatlaný obrázky smajlíků sluníčka atd.....tak už vím proč....páč mě skrátka ti mrňousové jen chtěli nasrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Standis: Hlavně že ty klíčky nevytahuješ ze zapalování za jizdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Standis:Hlavně že ty klíčky nevytahuješ ze zapalování za jizdy! Romariooo: na tohle se nedá nereagovat...jsme měli v práci jednoho "spořivýho" kolegu a ten když vezl jednoho dne další kolegy z práce dom, rozhodl se při jízdě z kopce, že bude hyperspořílek a "zhasl" auto....no při pohybu volantu se mu ihned uzamkl a dole zatáčka - ostatní v autě, když viděli jak řidič panikaří a marně se snaží odemknout volant, prý měli smrt v očích (a já se jim nedivim)....nakonec to teda zvládli a zatáčku vytočili, ale prej životní zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ty jo, on vyndal aj klíček, že se mu to zamklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hjm: já v autě neseděl, ale nenapadá mě jiná možnost, než že ho vytáhl...nebo že by se u Laguny zamkl bez vytažení? ale každopádně tenhle "příběh" se stal a dicky když si vzpomenu na vyprávění těch kolegů, tak se musim tlemit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Kibi: tak to je teda prekérka a klika že to potom nějakym způsobem uřídil...horši by to bylo kdyby pak byl omotaný okolo stromu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Romariooo: to každopádně...nechápu lidi, který se snaží za každou cenu ušetřit na provozu auta a už vůbec né na úkor bezpečnosti a pohodlí....potom z toho akorát blbnou a páchaj takovýhle hovadiny - hlavně když maj spotřebu o 0,2 l/100km menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 to je průser no, vypnou se všechny posilovače, taky to nechápu, že to někdo dělá,. si myslím, že stejně neušetří, když jede auto s kopce a má zařazenou rychlost a není noha na plynu, tak to nebere ani kapku, když to vypne, tak to musí startovat a to něco vezme, takže ve výsledku si myslím, že je to spíš naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Kibi: vždycky když chci ušetřit tak se mi to pokaždé vymstí a v konečné fázi na tom stejně provařim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tohle je největší pakárna, co člověk může udělat! tohle sem nedělal ani se stodvácou, ikdyž mi to otec ukazoval, že pojedu zadarmo : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 KDO CHCE KAM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Romane: tak mě by ani nepadlo vypínat motor a vytahovat klíčky, jen si s nima hraju, taková nevinná úchylka kibi: třeba taky jednou požnáš, pokud budeš snižovat, je to taková malá neškodná úchylčička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To si snima hraješ,když je máš zapíchly v zapalování ?Já se zase nerad cpu do díry na parkovišti u obchoďáku,radši jdu kilometr pěšky,jlavně abxch měl okolo sebe volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jo, mám ruku na koleni a hraju si,abych se za jízdy nenudil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já si rád hraju s čudlikem u ruční brzdy za jízdy mám ruku na ručce a občas si zacvakám čudlikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.