Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes se mi stala docela kuriozni vec. Sem student na benzin neni zrovna nejvic a tak kdyz uz na me rvala rezerva pri kazdym startu a palubni PC ukazoval 20km do tankovani navstivil sem benzinku a strikl sem tam za posledni kilo co sem mel v penezence (neco kolem 4l benzinu), ovsem prekvapeni bylo ze to s palubnim pocitacem ani rucickou ani nehlo a momentalne mam 15km do tankovani. VAG nemam k dispozici a presne nevim jak mereni zbytku paliva v nadrzi probiha-je mozne ze je cidlo K.O. a posila zcestne informace, nebo tak maly prirustek ani nezaznamena?

Vloženo
Tak asi si ho jenom zblbnul. Při dalším dotankováníí do plné se to srovná.

BTW: proč mě to ukazuje skoky jen po 10km a někomu po 5 :feve:

Měl jsi dojezd 20 km a těď máš 15 km :)

Vloženo

mno tak je mozne ze sem ho zblbnul, ale momentalne sem chtel natankovat do plny coz ale nemuzu, protoze (presto ze sem tam zkousel rvat pistoli snad vsema smerama a kdo me videl si musel myslet ze sem uplnej loser - netankuju poprve...) mi to po natankovanych 5-10Kč "vycvakne" pistoli (jako kdyz mate plnou a jely by jste pres rezervy). Fyzicky je v nadrzi ted cca 8-10 litru benzinu, ale rucicka lezi na dne a dojezd je 0km. Cim to omfg muze byt?Auto bylo z ty strany co je nadrz tuknuty (VIZ muj popis), ale od doby opravy sem uz nescetnekrat tankoval a bez problemu.

Vloženo

myslím že keď už svieti "rezerva" tak dojazd neráta z hladiny nádrže, ale podľa dávkovania vstrekov (tak to fungovalo na PP pri felicii) predpokladám že to bude na fabií rovnako. Musíš dotankovať nad "rezervu (6-7l) aby to zareagovalo...

Vloženo

To se ti stane pokaždé když ti blinke rezerva přestane to počítat dojezd podle spotřeby a začne podle ujetých km takže když tam dáš 4l tak se ti může stát že ti pc ukáže dojezd třeba i 0 a ty ještě 50km ujedeš:)

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

S tim tankovanim co nejde nabrat..

Dovolim si lehke OT a podelim se se svoji zkusenosti:

Kdyz jsem pred rokem poridil vysnenou klukovskou hracku na kolech a poprve prijel k pumpe, pripadal jsem si jako naprosty magor co neumi takovat. Presne jak popisujes, stisknes paku, nalejes deci a vypne. Po 15 min jsem se za oblushou ze proste nejsem schopny natankovat. Panimama povidala ze mam hadici kousek povytahnout a pak to slo. Dela mi to predevsim v lete a jeste vice kdyz je prazdna nadrz. Udajne jsou v tuto dobu nejvetsi vypary z nadrze, ktere ta hadice vyhodnoti jako ze je plno. Od te doby kdyz to blbne, hadici kousek pootocim, nebo povytahnu a je klid. Jinak bych tankoval asi z PET flasky. :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...