Březen 10, 200916 r No ja si poridil takle pripravek proti zamlzovani asi za dve kila a vubec to nefungovalo. Tak su zvedavej, jestli tohle k necemu bude...
Březen 13, 200916 r No, tak musím říct, že je to pecka. Ve středu jsem jel Praha - Mělník - Praha - Mnichov. V podstatě celý den střídavě pršelo. Stěrače jsem používal minimálně. Na dálnici šla voda sama pryč. Za tmy jsem stěrače nepoužíval vůbec, nebylo proč. Voda nevadila ve výhledu ven. Čtvrtek Mnichov - Mělník - Praha. Situace stejná, déšť a maximální spokojenost. Přípravek jsem použil na všechna skla a zrcátka. Po těch cca 1200 km v děšti mám zrcátka jen lehce špinavá, zadní okno čisté, přední taky, na bočních nezaschla ani kapka. Vřele doporučuju, skvělá věc.
Březen 17, 200916 r A v tescu v praze - letnanech maj slevu na autodoplnky 25%, takze tam maj Rain off jen za 74,- Taky jsem se musel opicit a koupit Upraveno Březen 17, 200916 r od PMA
Březen 17, 200916 r Dnes jsem ho koupil v hypernově v Brně a taky za 99Kč a to je dobrá cena, před rokem jsem koupil poloviční balení za 180Kč
Březen 18, 200916 r A ako sa prejavujú tieto tekuté stierače v terajšom mokrosuchom počasí? Teda že neprší, ale cesty sú mokré a na okne sa v okamihu nasušia bodky od kolies vpredu idúceho auta. Asi to vtedy nefunguje, že?
Březen 19, 200916 r No pri prilis malych kvapkach to nefunguje (myslim to "odtekanie"), ale aspon sa Ti nerozpijaju po skle a drzia sa pekne male. Ono je to skor na normalny dazd, alebo ak dostanes plnu davku z nejakej poriadnej mlaky, tak skor (alebo stale) vidis.
Březen 19, 200916 r Funguje to i na malé kapky, protože kapky se kumulují do kuliček a tím je sklo více průhledné a skla se tak nešpiní.
Březen 19, 200916 r Male hej, ja som mal na mysli take typu "poprasok", kde ich to drzi ako gulicky, ale neodchadzaju zo skla. klasicke male kvapky sa zdruzuju a "odidu".
Březen 20, 200916 r Tak klucí dnes mě to přišlo také tak zítra po chipu to naaplikuju a sem zvědavej a mám rovnou dvě
Březen 21, 200916 r V Tescu v Letňanech za 74 Kč? Hned v pondělí se tam stavím... Jinak funguje to i když neprší a je "jen" mokrá silnice. Kapičky jsou buď mikroskopické a je přes ně bez problémů vidět, nebo se sdružují ve větší a ty pak odtékají pryč. Zálaží na rychlosti. Z čelního skla už to mám skoro pryč, takže budu znovu aplikovat, ale na bočních a zrcátkách to funguje pořád, takže jsou pořád čistá a bez zaschlých kapek, což je pozitivní.
Březen 21, 200916 r tak toho lacnejsieho Sherona som nikde nezohnal, ale kupil som TurtleWax Rain repellent za 220SK a funguje to fakt uzasne. Najlepsie bolo ked som wapkou umyval auto a vsetky okna boli behom okamihu suche.
Březen 25, 200916 r Dobrý tip, taky ho koupím. Jinak, auto myju šamponem s voskem a dělá to přesně ten samý efekt . Jen trochu slabší. Nad sedmdesát mám boční skla čistá a pri stovce nemusím používat přední stěrač.
Září 14, 200915 r rain off od Sheronu používám už přes 2 roky a nedám na něj dopustit. Naprotá bomba, stěrače v normální dešti ani nezapínám. Jo a ještě mám vyzkoušený, že na podzim, když jsou mrazy, tak čerlní sklo nenamrzá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.