Lala Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Zdravím. Nevíte,jestli někdo vyrábí polepy (carbonové)na středový panel kolem radia,na popelík a kolem řadičky ve stejném odstínu jako jsou lišty ve dveřích origo elegance? Díky. Editováno: 8. Březen 2009, autor: Lala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Zdravím.Nevíte,jestli někdo vyrábí polepy (carbonové)na středový panel kolem radia,na popelík a kolem řadičky ve stejném odstínu jako jsou lišty ve dveřích origo elegance? Díky. Největší nabídku jsem viděl u Milotecu, Ale nevím jestli carbon. Já tam dal imitaci hliníku v pryskyřici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaC Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Největší nabídku jsem viděl u Milotecu, Ale nevím jestli carbon. Já tam dal imitaci hliníku v pryskyřici. myslim, ze v tom samem to nikdo nedela, milotec to ma hodne do stribrna, taky jsem to hledal, uplne slintam z toho carbonu co se ted dava do OII FL, bohuzel ten ramecek nejde do klasicky OII, to me fakt.... mrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 myslim, ze v tom samem to nikdo nedela, milotec to ma hodne do stribrna, taky jsem to hledal, uplne slintam z toho carbonu co se ted dava do OII FL, bohuzel ten ramecek nejde do klasicky OII, to me fakt.... mrzi Jj. Milotec je takovej kýčovitej, ale myslím,že jsem to někde viděl. Kdybych to našel, ozvu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Úplně stejný to nebude, ale něco je tady - www.foliovani.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Úplně stejný to nebude, ale něco je tady - www.foliovani.cz To nevypadá vůbec špatně Viktore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Jj, mně se moc líbí ta imitace broušenýho hliníku, ale informoval jsem se, že to upravujou pouze na demontovaných dílech, a s demontáží a opětovnou montáží dekorativních lišt na dveřích je trochu problém. Editováno: 9. Březen 2009, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jj, mně se moc líbí ta imitace broušenýho hliníku, ale informoval jsem se, že to upravujou pouze na demontovaných dílech, a s demontáží a opětovnou montáží dekorativních lišt na dveřích je trochu problém. Zdar. Jo asi to je trochu práce, ale stojí to za to. Já tam mám Milotec a nic moc. Je to imit. Hliníku,ale moc lesklý. Asi to vezmu smirkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zdar. Jo asi to je trochu práce, ale stojí to za to. Já tam mám Milotec a nic moc. Je to imit. Hliníku,ale moc lesklý. Asi to vezmu smirkem. Kluci děkuji za info.Budu hledat,když něco nejdu dám vědět. Ten Milotec je opravdu bída. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 A co tohle http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/dek...strojove-desky/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 A co tohle http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/dek...strojove-desky/ ? No už se to přibližuje k eleganci. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 nic v zlom..ale ku elegancii to ma daleko ...myslim ze najlepsie je kupit setky listy z facu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 nic v zlom..ale ku elegancii to ma daleko ...myslim ze najlepsie je kupit setky listy z facu Lišty se koupit dají,ale mi se hlavně jedná o středový panel,popelník a rámeček kolem řadičky a někdo tady psal,že to nepasuje(aspoň ten středový panel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Sorry za OT..je možné přestat citovat bezprostředně předchozí příspěvky? Pak se všichni diví, že se špatně orientuje v příspěvcích. tak to zkuste po sobě nějak poladit..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 pasuje setko okrem stredoveho..ale ak vymenis panel climy tak bude pasovat aj ten... jasne ne kazdemu sa ce vyvalit prachy za vymenu klimy...ale aspon mas ten ramcek origo..a nevyzera to tak lacne ako tie folie..moj nazor..ja by som si foliu nikdy nedal na to...ktovie ako to s nou je pri extremnych teplotach ked auto stoji na 30°-35°...a pecie na to to najvacsie slnko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.